in

Vrouw stopt winkeldief op opmerkelijke wijze

winkeldief
Beeld: YouTube @Lawandcrimenetwork

Een opmerkelijke gebeurtenis vond plaats toen een vastberaden vrouw het initiatief nam nadat ze een winkeldief verdacht van diefstal.

Winkeldief

In een onverwachte wending nadat de een vermoedelijke winkeldiefstal gebeurde, nam een vrouwelijke medewerkster het recht in eigen hand en ging ze achter de vermeende dief aan, die snel op zijn fiets was weggereden. Vastberaden en vastbesloten om gerechtigheid te laten zegevieren, zette ze de achtervolging in. Met een onverschrokken vastberadenheid slaagde de dappere medewerkster erin de dief in te halen en hem uiteindelijk ten al te laten komen, waardoor hij ten val kwam. De botsing was een kordaat optreden van de vrouw om de vermoedelijke crimineel tegen te houden en te voorkomen dat hij ongestraft ontsnapte.

Recht in eigen hand

Opmerkelijk genoeg werd de politie niet onmiddellijk ingeschakeld na het incident. Het is niet duidelijk waarom de medewerkster ervoor koos om het recht in eigen hand te nemen in plaats van professionele hulp in te schakelen. Wellicht voelde ze een sterke persoonlijke verantwoordelijkheid om op te treden en de diefstal te stoppen.

Afbeelding: YouTube/ @Lawandcrimenetwork

Bron: Mancho.be

Beeld: YouTube @Lawandcrimenetwork

Man wil weg blokkering eigenhandig opheffen, maar dan gebeurt dit!

Man vindt ‘boze’ hissende leguaan in toiletpot: ‘Ik dacht dat ik in Jurassic Park was’