in

Klein meisje verstoort de ‘orde’ op een hilarische manier in business class van een vlucht

Klein meisje verstoort de 'orde' op een hilarische manier in business class van een vlucht
Beeld: YouTube @ SWNS

Als je nou een economy- of business class ticket boekt, in beide gevallen bereik je je plaats van bestemming. Toch zijn er mensen die een voorkeur geven aan een business class ticket. Dit doen ze om te kunnen genieten van het extra beetje meer die je krijgt. Denk maar aan de mogelijkheid om in alle rust te kunnen slapen. Het laatste is precies wat een klein meisje op een hilarische manier ongedaan gemaakt heeft.

Klein meisje verstoort de orde

In een video die op YouTube is geüpload is de ruimte van een business class vlucht te zien. De video toont een cabine waarin er een tv te zien is. Vanuit een afstand is te zien dat de populaire Disney tekenfilm Frozen aan het afspelen is. Een klein meisje die met haar headphones op naar de film kijkt, begon op een gegeven moment heel hard te zingen. Nu weten we allemaal dat tieners heel dol zijn op populaire films van Disney. Zij heeft dus onbewust de stilte doorbroken in de rustgevende ruimte van de business class vlucht. In de video kun je iemand, die vermoedelijk haar moeder is, horen lachen.

YouTube @ SWNS

Business class van een vlucht

In een business class ruimte van een vlucht gelden er specifieke regels. Een van de regels waaraan passagiers met een business class ticket zich moeten houden, is om zo min mogelijk je buren te storen. Amaya Patel, zoals het meisje heet, heeft dus die regel verbroken. Gelukkig waren het geen beelden waarbij ze constant aan zingen is. Het leek veel erop dat ze helemaal in de ban was van de film Frozen. Er mag best wel ervan uitgegaan worden dat de medepassagiers dit helemaal niet erg vinden, maar juist hilarisch. Er is wel een ander geval bekend waarbij een jongen andere passagiers van een vlucht letterlijk aan het terroriseren was. Gelukkig was dit niet het geval met het klein meisje.

Bron: YouTube

Getatoeëerde moeder reageert op gemeenste berichten die ze ontvangt in haar inbox

Vrouw met zeldzame water allergie laat zien hoe haar dag eruit ziet