in

Vrouw bekent ‘slechte’ wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig

Vrouw bekent 'slechte' wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig
Afbeelding: Screenshots YouTube

Passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig? Een vrouw heeft haar slechte wraakactie, bekent hoe ze hiermee omgaat. Het is inderdaad lastig als je in een vliegtuig te maken krijgt met een passagier die zijn of haar stoel te veel naar achteren doet. Sommige mensen nemen hun tijd om dit netjes door te geven aan hun medepassagier, maar anderen hebben die tijd helemaal niet.

Slechte wraakactie

De vrouw heeft haar ‘slechte’ wraakactie gedeeld met het internet. Haar actie heeft daarna ervoor gezorgd dat er een discussie ontstond over haar manier van handelen. De vrouw die regelmatig in het vliegtuig zit, heeft aangegeven dat ze korte metten maakt met passagiers die hun stoel voor haar helemaal naar achteren zetten. Over wat ze precies doet, zei ze het volgende: ‘Je kent de ventilatieopeningen in de top, je kunt ze ronddraaien. Ik draai het recht op hun gezicht en zet het op volle kracht’. Toen ze dit zei begonnen de radiopresentatoren te applaudisseren. Echter, achteraf zou blijken dat niet iedereen achter haar actie staat. Er brak een enorm debat uit tussen fans van het radioprogramma waarbij de mensen enigszins verdeeld waren hierover. Er was een groep die van mening was dat je alle recht hebt om gebruik te maken van de privileges in een vliegtuig.

Passagiers die hun stoelen te veel naar achteren doen

Het is inderdaad een zorgpunt om te dealen met passagiers die hun stoelen helemaal naar achteren doen. Tijdens een vlucht is het de bedoeling dat iedereen rekening houdt met elkaar. De vrouw heeft zonder meer moeite gehad met de passagier die voor haar stond. Zij heeft hierop gereageerd op een bepaalde manier. Als alles op een rijtje gezet wordt, dan zouden we misschien hetzelfde doen.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

dood

55-jarige man die ’teruggebracht werd uit de dood’ onthult hoe het is aan de andere kant

uner-chauffeur

Australia’s Got Talent-ster Jack Vidgen: ‘Hetero Uber-chauffeur zag mij wel zitten’