in

Man legt uit waarom hij 12 jaar lang staat en niet gaat zitten

Man legt uit waarom hij 12 jaar lang staat en niet gaat zitten
Afbeelding: Screenshots ladbible.com

In de wereld zijn er een aantal indrukwekkende gebeurtenissen waarvan je niet op de hoogte bent. Denk bijvoorbeeld aan iemand die een jaar lang niet in slaap gevallen is of iemand die nog nooit in zijn leven water gedronken heeft. Zo dergelijk geval hebben we ook in India. Daar heeft een man 12 jaar lang niet gezeten.

Man staat 12 jaar lang

Het gebeuren van de man werd breed uitgemeten in een aflevering van een show uit het jaar 2007, genaamd Culture Shock. De gastheer van het programma, Shenaz Treasuryvala, maakte een reis naar India, om op zoek te gaan naar staande baba’s. Shenaz is erachter gekomen dat een Baba deel uitmaakt van een subcultuur in India. Deze mensen doen er alles aan om dichter bij God te komen. Zo hebben sommige baba’s ervoor gekozen om nooit meer in hun leven te staan en anderen hebben ervoor gekozen om nooit meer te praten. ‘Baba’ is een eretitel en is van oudsher een Perzische term. De term wordt veelal gebruikt in zuid- en west Aziatische culturen.

De reden waarom de man niet meer zit

Toen Shenaz naar India ging, dacht ze dat haar zoektocht om een staande baba te vinden, niet succesvol zou zijn. Uiteindelijk kwam ze Baba Raja Natha tegen. Zoals eerder aangegeven heeft Baba Raja Natha 12 jaar geleden ervoor gekozen om nooit meer te zitten. De reden waarom hij dit gedaan heeft, zal je zeker verbazen. Helemaal als je een bakker bent zal dit nog meer het geval zijn. Naar eigen zeggen heeft Baba Raja Natha het besluit genomen om iets wat een spirituele leider tegen hem gedaan heeft. In de tijd vroeg deze hem om brood te bakken, alleen wist hij niet hoe hij dit moest doen. Hij heeft alle broden gebrand en hiervoor kreeg hij een flinke pak rammel van zijn spirituele leider.

Bron: unilad.com

Leerkracht die ontslagen is omdat ze actief is op adult site, zegt dat ze nu van de website is verbannen!

Leerkracht ontslagen omdat ze actief is op adult site: “Ik ben nu van de website verbannen”

Identieke tweelingzussen verbazen de wereld met hun chirurgische transformatie

Identieke tweelingzussen verbazen de wereld met hun chirurgische transformatie