in

WTFWTF LOLLOL

Koppel die zussen zouden kunnen zijn doet DNA-test: resultaat is bekend!

Beeld: TikTok @ CarleyandMercedes

We hadden het een maand geleden over een koppel die bang was dat ze zussen zouden kunnen zijn. Waarbij ze een DNA-test gedaan hebben om erachter te komen of ze verwant zijn. En ze hebben hun resultaten al terug.

Bed gedeeld met dezelfde man

Carley en Mercedes uit Ontario, Canada, zijn twee jaar samen. Maar ze maakten zich al snel zorgen dat ze misschien dezelfde vader zouden delen, waardoor ze halfzussen zouden worden. Toen ze met hun moeders spraken, onthulden ze allebei dat ze in het verleden met dezelfde man naar bed waren geweest. Wat afschuw veroorzaakte voor het paar, dat opmerkelijk veel op elkaar lijkt. Ze deelden hun verhaal op TikTok en het paar uploadde een video met de tekst: “Als je er twee jaar later achter komt dat je moeders allebei met dezelfde man hebben geslapen.” Omdat ze wilden weten of hun connectie door liefde was in plaats van door hun stamboom, besloten de OnlyFans-modellen om door te breken en een DNA-test te doen.

@carleyandmercedes dna results #fyp ♬ original sound – Carley&Mercedes

DNA-test

Maar ondanks hun zorgen, zette het koppel hun relatie niet op pauze terwijl ze wachtten tot hun testresultaten terugkwamen. Vijf weken later hadden ze eindelijk hun antwoord. In een emotionele clip die op TikTok werd gepost, was te zien hoe het paar hun resultaten voor de camera aan het openen was. Ze hielden hun adem in en ontdekten dat ze nul familieleden gemeen hadden, voordat ze uitbarsten in een grote glimlach en een emotionele omhelzing.

Fans die commentaar gaven op de clip waren enthousiast over het paar. Een zei: “YAYYYYY IK BEN ZO GELUKKIG VOOR JULLIE BEIDE!! Ik wed dat dit gewoon een enorme last van je schouders is.” Een andere schreef: “Ik ben nog nooit zo geïnvesteerd in iemands DNA-resultaten. Gefeliciteerd!!” Een ander schreef dat het eigenlijk heel gewoon is dat zielsverwanten op elkaar lijken, en zei: “Je weet dat zielsverwanten veel op elkaar lijken. Het is normaal om op je soulmate te lijken. Gefeliciteerd. Het is de bedoeling dat je samen bent. Blijf gelukkig en gezegend.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @ CarleyandMercedes

Blinde man beschuldigd van staren naar vrouw in de sportschool

Deze man is 19 jaar ouder dan zijn vrouw: had haar al ontmoet toen ze een baby was