in

Deze 28-jarige vrouw is verslaafd aan spannende speeltjes

Beeld: YouTube @ Betsy Boudoir

Als alleenstaande leven betekent vaak dat je het moet stellen zonder de regelmatige nabijheid die je krijgt van een partner. Knuffels, knuffels, kusjes en seks zijn dingen die je even opzij moet zetten. Je kan daar door middel van spannende speeltjes jezelf bevredigen. Het bezitten van een of twee seksspeeltjes is vrij typisch, maar deze 28-jarige moeder bezit meer dan € 3500 aan spannende speeltjes.

Spannende speeltjes

Elysia Downings uit Engeland heeft het naar een hoger niveau getild. Ze bezit meer dan € 3.500 aan seksspeeltjes. Ze is een alleenstaande moeder uit de Britse stad Derby. Haar interesse in seksspeeltjes begon al op jonge leeftijd, maar is nu uitgegroeid tot een echte verslaving. “Vibrators hebben mijn seksleven vervangen”, vertelde Elysia aan The Mirror.
Het begon allemaal toen Elysia haar eigen lichaam begon te ontdekken. Omdat ze in die tijd geen speeltjes had, moest ze creatief zijn. “Toen ik 13 was, had ik geen speeltjes, dus gebruikte ik in plaats daarvan huishoudelijke artikelen zoals rugmassage apparaten, tandenborstels, alles wat trilde. “Ik was 17 toen ik mijn eerste speeltje kocht, en ik was meteen verslaafd,” zei Elysia.

Beeld: YouTube @betsy boudoir uk

Maakt het moeilijk om met jongens te daten

Sinds de eerste dildo-aankoop is het alleen maar een respectabele verzameling speelgoed geworden, met een waarde van meer dan € 3.500, de duurdere kosten meer dan € 100. Haar indrukwekkende collectie heeft het voor Elysia moeilijk gemaakt om met jongens te daten. “Ik begrijp dat speeltjes mannen onzeker kunnen maken, maar ze moeten accepteren dat alles met batterijen het werk altijd sneller en efficiënter zal doen. Ze zullen mijn naakte lichaam niet beoordelen als ik me zelfbewust voel. Ze zullen me niet bedriegen en ze zullen mijn hart niet breken”, zei Elysia.

Elysia beschrijft zichzelf als dildo-onafhankelijk en gaat nooit langer dan een dag van huis zonder speelgoed. “Ze zijn vaak het eerste waar ik aan denk als ik ’s ochtends wakker word en ik gebruik ze tot tien keer per dag. Hoe meer ik mijn speelgoed gebruik, hoe afhankelijker ik word. Als ik een nacht of twee wegga, neem ik een discreet speeltje mee om te gebruiken als ik alleen ben”, vertelde Elysia aan The Mirror. Elysia weigert zich te schamen voor haar verslaving en heeft er zelfs haar beroep van gemaakt. Ze is met haar eigen dildo bedrijf begonnen, Betsy Boudoir. “Ik vind niet dat ik me moet schamen. Sommige vrouwen hebben iets met schoenen of tassen, ik word gewoon opgewonden van speeltjes.”

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube/ Instagram

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie

15 mensen die je een leuke tijd bezorgen

15 mensen die je een leuke tijd bezorgen