in

Japan verbijsterd door gigantische metalen bal die op strand aanspoelde

Japan verbijsterd door gigantische metalen bal die op strand aanspoelde
Bron: YouTube D@ The Guardian

Een gigantische metalen bal op een strand is aangespoeld houdt het land Japan nu in zijn greep. En de politie en bewoners zijn heel erg verbijsterd door het gebeuren. Een gigantische metalen bal is inderdaad een object die ervoor zorgt dat de gemeenschap gaat speculeren. De link tussen buitenaardse wezens wordt in ieder geval door deze gebeurtenis opgevoerd. Hieronder een video van de gigantische metalen bal:

Verbijster door gigantische metalen bal

Een plaatselijke bewoner vond het mysterieuze object, met een diameter van 1,5 meter, die aangespoeld was op het Enshu Beach in Hamamatsu City op 18 februari. Op 21 februari heeft ze contact opgenomen met de politie, meldde de Japanse omroep NHK. Het gebied werd afgezet en explosievenexperts werden uitgezonden en hebben vastgesteld dat de bol geen explosiegevaar is nadat er röntgenfoto ervan gemaakt werd. Foto’s van het object zijn voor verder onderzoek naar de Japanse zelfverdedigingstroepen en de kustwacht gestuurd. Masaki Matsukawa, een vertegenwoordiger van het civieltechnische bureau van de stad, zei echter dat ze niet hebben vastgesteld wat het object is. Het kantoor denkt dat het een object is voor verschillende doeleinden.

YouTube @Guardian News

Metalen bal die op strand aanspoelde

De aanwezigheid van twee verhoogde handgrepen op het oppervlak van de bol – wat aangeeft dat hij aan iets anders kan worden vastgehaakt – leidde tot een meer prozaïsche verklaring: het is een object voor dat losgeraakt is. Nadat de lokale autoriteiten bezig waren met het onderzoek, is het strand voor een korte periode afgesloten. Maar gelukkig heeft dit niet lang geduurd voordat het weer werd opengesteld. Iedereen mag gerust zijn en kan genieten van een leuke tijd op het strand. Toch zijn er een paar vragen die opkomen bij menigeen. Als de bal zo zwaar is, hoe komt het dat het toch is aangespoeld op het strand?

Bron: 9gag.com

aanrijden om chips

Vrouw rijdt vriend aan met auto nadat hij haar chips had opgegeten’

Koreaanse man

Man geeft fortuin uit om eruit te zien als een Koreaanse vrouw… om uiteindelijk weer een man te geworden