in

Man die tussen Barcelona-rellen piano speelt gaan viral

De beelden van een man die te midden van heftige corona-rellen in Barcelona piano speelt gaan momenteel viral. “Deze man is de held die we nu allemaal nodig hebben.”

De wereldwijde coronapandemie houdt aan en steeds meer mensen bereiken het kookpunt. Net als op veel andere plaatsen ontstonden er ook in Barcelona rellen tijdens een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Beelden van een pianist die rustig speelt te midden van de rellen, gaan momenteel viraal.

De man speelde op een openbare piano op een plein in de Spaanse stad, terwijl het om hem heen los gaat. De beelden laten zien hoe politiebusjes met sirenes een plein oprijden, terwijl demonstranten met allerlei voorwerpen gooien en er vuurwerk ontploft. Ondertussen laat de man zich door niets afleiden en speelt rustig de romantische klassieker “Eternal Flame” uit The Bangles door.

De man krijgt online veel lof. “Deze man is de held die we nu allemaal nodig hebben”, schrijft de website Headbangerzclub, die de video deelt. De Spaanse zanger Alejandro Sanz deelt de video op zijn Instagram-pagina en schrijft: “Deze man vertegenwoordigt velen van ons. Barcelona, 2020. Eternal Flame.”

Bekijk de beelden van de man die tussen corona-rellen in Barcelona piano speelt hier:

Bron & beeld: Headbangerzclub, Daily Mail

Eerst begint hij te zingen maar wat er dan gebeurt, had niemand verwacht

Seriemoordenaar Dexter keert terug in bloedstollende nieuwe serie!