in ,

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan
Beeld: Instagram

Als we aan Hollywood denken, denken we aan glitter, glamour en geld, geld, geld! Maar, het is niet alles wat het lijkt te zijn. Ondanks de roem en erkenning die de meeste van deze beroemdheden hebben gekregen, hebben ze Hollywood uiteindelijk verlaten voor het gewone negen tot vijf leven.

Gewone negen tot vijf leven

Terwijl de meesten van ons aan hun bureau zitten en wensen dat wij die sterren levensstijl konden leiden, wensen sommige van onze favoriete celebs waarschijnlijk dat zij konden verdwijnen in het hoekhokje. Lees verder om te zien welke Hollywood persoonlijkheden afscheid namen van de rode loper en hallo zeiden tegen een aantal verrassende banen.

1. Sarah Michelle Gellar richtte haar eigen bedrijf op

Instagram @ sarahmgellar

Sarah Michelle Gellar heeft in alles gespeeld, van Buffy the Vampire Slayer tot Cruel Intentions, maar haar echte passie ligt in de voedingsindustrie. Na vele jaren in Hollywood te hebben gewerkt, richtte Gellar Foodstir op met twee andere partners die het erover eens waren dat bakken hen altijd hielp om contact te maken met hun kinderen.

2. Nikki Blonsky ging van zingen in Hairspray naar het gebruiken op klanten

Beeld: Instagram @ Nikki Blonsky

Nikki Blonsky werd ontdekt tijdens haar werk bij Cold Stone Creamery en kreeg een rol in Hairspray naast Zac Efron, Michelle Pfeiffer en John Travolta. Ondanks het succes van de film, had Blonsky moeite om meer rollen te vinden en besloot ze om een andere carrière te zoeken.

3. Tony Danza volgde zijn passies buiten Hollywood

Beeld: Instagram @ Tony Danza

Met credits voor projecten als Taxi en Who’s The Boss heeft Tony Danza een behoorlijk succesvolle Hollywood-carrière gehad. Toch heeft Danza zich altijd aangetrokken gevoeld tot onderwijs, of het nu zijn eigen onderwijs was, of het doorgeven van wijsheid aan anderen. Acteren bracht hem niet langer vreugde, dus hij “Marie Kondo’d” zijn leven en besloot een nieuwe carrière te beginnen. Een jaar lang gaf Danza Engelse les aan een groep tieners van de Northeast High School in Philadelphia. Het jaar werd gedocumenteerd in de reality show Teach: Tony Danza. Kunt u zich voorstellen mensen te vertellen dat u bij Tony Danza in de klas zit? We zouden het niet geloven.

4. Mara Wilson schreef over haar vroege sterrendom

Beeld: Instagram @ Maria Wilson

We herinneren ons allemaal Mara Wilson als Matilda in een van onze favoriete jeugdfilms. Maar toen Matilda uit was, wisten we nooit wat er met dat schattige kleine meisje gebeurde. Hoewel ze voorbestemd was om een zeer succesvolle carrière te hebben, besloot Wilson om vroeg met pensioen te gaan en zich te concentreren op het schrijven. Wilson besloot de valkuilen van vroeg pieken te vermijden en stapte uit de business terwijl ze op de top was. Ze nam haar creatieve energie mee naar een ander medium en begon te schrijven. Hoewel het een hele klus kan zijn om van kindacteur tot serieuze volwassen auteur te komen, leek het voor Wilson een koud kunstje.

5. Karyn Parsons startte een non-profitorganisatie voor onderwijs

Beeld: Instagram @ Karyn Parsons


We leerden Karyn Parsons kennen en liefhebben in The Fresh Prince of Bel-Air als Hilary Banks. Na deze iconische rol viel het de meeste mensen op dat ze haar carrière niet voortzette in Hollywood. In plaats daarvan richtte Parsons Sweet Blackberry Foundation op, een productiebedrijf dat kinderen onderwijst over de Afro-Amerikaanse geschiedenis.

6. Frankie Muniz heeft zijn eigen olijvenwinkel

Beeld: Instagram Frankiemuniz4

Als kind werd Frankie Muniz gezien als de meest bankable jonge acteur. Hij speelde in alles van Malcolm in the Middle tot Big Fat Liar, maar in 2008 besloot hij uit de showbizz te stappen. Nadat hij zo’n groot succes had bereikt, had hij de ruimte om te doen wat hij wilde. Muniz brengt nu zijn dagen door in Scottsdale, Arizona, waar hij een olijfwinkel heeft. Hij heeft veel geld verdiend aan zijn vroege succes, dus hij heeft de ruimte gehad om zijn passies na te jagen.

7. Danielle Christine Fishel begon te werken voor de media

Beeld: Instagram @ Danielle Fishel Karp


Danielle Christine Fishel, vooral bekend van haar rol als Topanga in Boy Meets World en Girl Meets World, veroverde al op jonge leeftijd onze harten. Hoewel ze het grootste deel van haar leven op tv te zien was, besloot ze een andere carrière na te streven in een vakgebied waarmee ze vertrouwd was. Tussen haar acteerjobs door, werkt Fishel als schrijfster voor PopSugar en hun YouTube-kanaal. Hoewel er artikelen over Fishel op de website staan, is zij tegenwoordig ook degene die de interviews afneemt. Ze heeft ook veel andere nevenactiviteiten gehad.

8. Freddie Prinze Jr. maakte van zijn liefde voor eten een carrière

Beeld: Instagram @ Freddieprinze


Freddie Prinze Jr. heeft in alles gezeten van She’s All That en Scooby-Doo, maar zijn passie heeft echter altijd gelegen in koken. Na zijn werk als WWE-producer, publiceerde hij in 2016 een kookboek genaamd Back to the Kitchen: 75 Delicious Real Recipes (and True Stories) from a Food-Obsessed Actor. Prinze had ook een podcast genaamd Prinze and Wolf Podcast, en hij is de co-host van een YouTube-serie genaamd Gegghead die zich richt op nerdy dingen. De vrouw van Prinze, Sarah Michelle Gellar, heeft ook een passie voor eten en bakken, en hun gezin houdt hen beiden erg bezig.

Bron: Dailybee

Beeld: Instagram

Vrouw neemt willekeurige foto van vliegtuig in de lucht en het blijkt haar vriendje te zijn

Vrouw bezoekt piramide en beweert dat ze met aliens kan praten