in

Man kuste een meisje op hun eerste date en zijn lippen begonnen te branden

branden
Beeld:PEXELS

Een vrijgezelle man heeft zijn schok beschreven nadat zijn lippen begonnen te ‘branden’ direct na het kussen van zijn date.

Lippen begonnen te branden

Ottie Clarke is samen met zijn vriend Jake Craig gastheer van een podcast waarin het duo vaak hun dating levens bespreekt. In een recente aflevering van de show onthulde Ottie dat hij een vreemd ‘brandend’ gevoel kreeg na het kussen van een vrouw op een eerste afspraakje. Ottie had inwendig moeite met de vurige tinteling en dacht even dat hij misschien allergisch was voor zijn date. Maar ze legde de situatie al snel uit nadat de Aussie-man erover begon. De vrouw had gewoon een lipplumping gloss op, die milde irriterende stoffen bevat die ervoor zorgen dat bloedvaten uitzetten. Waardoor iemands lippen tijdelijk opzwellen. Ottie deelde details over de ervaring in een video.

Ik was uit met een vrouw en zoals bij alle goede afspraakjes, eindigde het met een kus,” zei hij. We begonnen te zoenen in de auto, en dan trekken we ons terug en beginnen we weer te praten – maar mijn lippen beginnen te branden. In mijn hoofd dacht ik – wat krijgen we nou? Ik nam de avond door in mijn hoofd – hebben we pizza’s besteld met jalapeños erop? Ben ik allergisch voor mijn date? Wat gebeurt er?’ Ottie gaf uiteindelijk toe en vroeg zijn date waarom haar lippen ‘heet’ waren.

De man wendde zich toen tot zijn vriend en legde het concept van ‘lip plumpers’ uit. ‘Wist je dat meisjes lippenbalsem gebruiken die pittig is en bedoeld om je lippen op te pompen als reactie om ze groter te laten lijken?’ vroeg Ottie aan Jake. Ik dacht dat ik de grootste bh was, maar het deed gewoon fing pijn,’ zei hij.

@relateables69 Girls are wild please explain #fyp ♬ original sound – relateables

Lip plumping glosses

Ottie onthulde dat de meeste van zijn mannelijke vrienden geen idee hadden van lipplumping glosses. Ik kan niet geloven dat meisjes lippenbalsem opsmeren en zichzelf met opzet een allergische reactie geven om hun lippen groter te laten lijken,” zei Jake verbijsterd. Veel vrouwen deelden hun voorliefde voor de make-up. Ik wist dat ze lippenbalsem op had op het moment dat hij zei dat zijn lippen pijn deden”, zei een vrouw. ‘En ik hou van de burn, het is gewoon een beetje tintelende lipgloss die je lippen opvult,’ schreef een ander. Ik voel er niets van als ik het aanbreng, maar ik vind het geweldig staan,” zei een vrouw.

Een ander deelde dat haar vriend een soortgelijke reactie had toen hij haar kuste terwijl ze een plumping gloss op had. Mijn vriend deed alsof zijn lippen eraf vielen,” onthulde ze. Terwijl sommige mannen niet konden begrijpen waarom vrouwen plumping gloss zouden gebruiken voor een afspraakje. Ik snap waarom je je lippen groter wilt laten lijken, maar waarom zou je het gebruiken als je weet dat je met een man gaat zoenen? Ik begrijp niet waarom vrouwen dit soort dingen doen’, zei een ander.

Bron: Dailymail

grootste mond

Vrouw die het Guinness World Record voor grootste mond won, onthult dat ze nu een tweede record heeft verbroken

altaar

Stralende bruid waadt door het water naar het altaar na verwoestende tyfoon