in

Partner doet haar verhaal: ‘Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld’

Partner doet haar verhaal: 'Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld'
Beeld: YouTube @ Truly

Geld en leeftijd zijn twee onderwerpen die in sommige gevallen wel en sommige gevallen geen rol spelen in een relatie. In sommige relaties gaan twee personen een relatie aan, omdat ze samen een gezin willen stichten. Maar als de vrouw of de man in veel ouder zijn dan elkaar, proberen mensen na te gaan wat het zo speciaal maakt.

Liefde op het eerste gezicht

Voor de 23-jarige model Willow en de 62-jarige vastgoedontwikkelaar David was het liefde op het eerste gezicht. Ze hebben elkaar leren kennen via de dating site Tinder. Al op hun eerste date hebben ze het zover gekregen om een relatie aan te gaan. Nu zijn ze al een paar manden samen. David was voor Willow haar eerste en enige date op Tinder. Naar eigen zeggen van Willow zijn ze letterlijk binnen een 1 uur verliefd geraakt. David had ook wat te zeggen over zijn relatie met Willow: “Het was een ongelooflijke connectie, ik ben meteen voor haar gevallen”. Na hun eerste date zijn ze meteen een stel geworden en vanaf toen zijn onlosmakelijk verbonden. Ze genieten van elkaars nabijheid en reizen de wereld rond.

YouTube @ Truly

Niet achter zijn geld aan

David en Willow zijn gelukkig met elkaar. Maar als we de statistieken naast elkaar moeten leggen, dan is het wel indrukwekkend. Willow is namelijk 39 jaren jonger dan David. Dat wil zeggen dat David haar vader kon zijn. Wat er wel gezegd mag worden is dat leeftijd zeker geen rol mag spelen als twee mensen van elkaar. Maar nadat de twee hun relatie op sociale media hebben gedeeld, hebben ze wel te maken gekregen met reacties die suggereren dat Willow alleen achter het geld van David is. Ze kiezen beide ervoor om de verschillende reacties te negeren, omdat ze weten dat wat ze hebben ware liefde is.

Bron: YouTube

Men is sprakeloos van de onherkenbare plastische chirurgie van deze 4 mensen

Man beweert: “”We worden geoordeeld voor het ‘plastic’ uiterlijk van mijn vrouw…