in

WTFWTF

Influencer scheidt van haar man en trouwt met stiefzoon

Influencer scheidt van haar man en trouwt met stiefzoon
Beeld: Instagram @marina_balmasheva

Een influencer die haar man heeft ingeruild om met haar stiefzoon te trouwen, onthuld dat ze samen een kind verwachten.

Getrouwd met stiefzoon

Marina Balmasheva (37) en Vladimir ‘Vova’ Shavyrin, haar 23-jarige stiefzoon, zijn de ouders van de 20 maanden oude Olga. Marina vroeg echtscheiding aan van Vova’s vader Alexey Shavyrin nadat ze zwanger was geworden van haar stiefzoon. De twee hadden namelijk een affaire achter Alexy’s rug om. “We accepteren jullie harten en oprechte wensen”, schreef ze op haar sociale media-bericht. En bevestigde de nieuwe zwangerschap aan haar 618.000 volgers. Ze onthulde dat er volgens de datum van de echografie, de conceptie de dag van haar en Vova’s huwelijk was’.

“Ze heeft mijn zoon verleid”

De 37-jarige is buitengewoon openhartig over haar huwelijk en het ietwat onorthodoxe begin. Ze onthult aan haar volgers hoe ze verliefd werd op Vova in een gedetailleerde post in het Russisch.

Alexey, haar ex-man, is achtergelaten om de vijf kinderen op te voeden die ze samen hebben geadopteerd en is nogal verbitterd over de hele beproeving. “Ze heeft mijn zoon verleid… hij had voor haar nog geen vriendin gehad”, zei Alexey volgens The Mirror. “Ze waren niet verlegen om seks te hebben terwijl ik thuis was. Ik zou haar vergeven hebben, als het niet mijn zoon was… Ze rende vanuit onze slaapkamer naar het bed van mijn zoon toen ik sliep.”

De 45-jarige voegde eraan toe: “Daarna kwam ze terug en lag ze bij me in bed alsof er niets was gebeurd.” Ondanks dat haar ex-man de mening van haar schoonvader heeft gekregen over haar nieuwe relatie, blijft Marina open en eerlijk tegenover haar volgers en vertelde ze haar fans onlangs dat Vova ‘de meest charmante blauwe ogen ter wereld’ heeft.n Nadat ze haar relatie met haar stiefzoon, die 14 jaar jonger is, onthulde, legde Marina ook uit dat veel vrouwen haar aansporen om zichzelf meer op te fleuren om haar jonge echtgenoot te behouden.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @marina_balmasheva

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb 'spookmeisje'

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb ‘spookmeisje’

'Echte vampier' met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn

‘Echte vampier’ met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn