in

LOLLOL WTFWTF

Compilatie van baby’s hun reacties nadat papa baard geschoren heeft!

Compilatie van baby reacties nadat papa baard geschoren heeft!
Beeld: YouTube @ funnyplox

Baby’s zijn heel schattige wezens. Ze leren snel en geven hun ogen goed de kost. Ze weten precies wie mama en papa is en weten hoe ze een smart device moeten bedienen nadat ze dit een paar keer hebben gezien. Toch zijn er grappige momenten die baby’s je laat beleven. Een van die momenten is wanneer hun vader zijn baard geschoren heeft.

Droevige reacties nadat papa baard geshoren heeft

De video die op YouTube is geupload laat zien dat baby’s verschillend reageren. Dit komt omdat baby’s verschillende gedragingen vertonen. De een laat zich door iedereen optillen, terwijl de ander sect alleen door mama en papa opgetild wil worden. Baby’s die eenkennig zijn barsten in tranen uit als ze door een vreemde worden opgetild. Dit is precies de reacties van de baby’s, nadat ze hun vader voor het eerst zien met een geschoren baard. Een baby in de video herkende haar vader niet meer en begon keihard te huilen toen de vader ging optillen. Is wel een beetje een raar gevoel voor de vader, omdat hij een soort gevoel van afwijzing krijgt.

YouTube @ funnyplox

Grappige reacties nadat papa baard geschoren heeft

Los van baby’s die in tranen uitbarsten, heb je ook baby’s juist moeten lachen. Een peuter die haar vader in de ogen aankeek, nadat hij had geschoren, deed een paar stappen naar achteren en vroeg lachend aan haar moeder: “Wie is deze man?”. Verder heb je weer andere baby’s die met stomheid kijken naar de man die ze voor zich zien. Ze kijken alleen maar en denken van ‘deze man ken ik helemaal niet’. En zo zijn er verschillende reacties van de baby’s die een grappige ondertoon hebben. De video zal je zeker tot lachen brengen!

Bron: YouTube

Man met aubergine die meer dan 4 kg weegt kan de daad niet meer doen

Getatoeëerde moeder reageert op gemeenste berichten die ze ontvangt in haar inbox