in

TikTokker wakkert debat aan na bereidheid gesteriliseerd te worden op 22-Jarige leeftijd

TikTok'er wakkert debat aan na bereidheid gesteriliseerd te worden op 22-Jarige leeftijd
Beeld: TikTok @gthewarlock

De arts geeft weleens het advies om aan gezinsplanning te doen. Hiervoor schrijft hij verschillende anticonceptiemiddelen uit. De verschillende anticonceptiemiddelen zijn onder andere: condoom en de pil. Vrouwen kunnen ook kiezen om een hormoonspiraal te laten aanbrengen. Een minder populaire manier is sterilisatie bij de man.

Bereidheid gesteriliseerd te worden

TikTokker @gthewarlock, uit Queensland, Australië, zei dat hij niet van plan is om binnenkort kinderen te krijgen. In een bericht op zijn kanaal vertelde de 22-jarige aan zijn volgers dat als ze geen ‘enkelbijters’ willen, ze moeten nadenken over het ondergaan van de operatie. Een vasectomie houdt in dat er sperma vóór de ejaculatie wordt geblokkeerd. @gthewarlock legde uit dat hij naar zijn dokter ging om de procedure te bespreken en te horen kreeg dat hij er te jong voor was, maar hij besloot er toch mee door te gaan. @gthewarlock besprak de procedure met zijn volgers en zei: “Weet je wat, als je sperma produceert, moet je erover nadenken om het ook te doen. Dus voor alle Aussies die geen enkel bijters willen, luister goed.

@gthewarlock There’s still a 50/50 chance I can be a DILF, just not right now #roevwade #vasectomy #australia ♬ original sound – gthewarlock

TikTokker wakkert debat aan

“Het kostte me een aanbetaling van $ 100 en toen was het $ 650 uit eigen zak, maar je kunt zeggen dat ik een korting van $ 240 kreeg, wat bijna een derde van de kosten is.” @gthewarlock geeft verder aan “De procedure duurde minder dan 45 minuten. Het consult en het papierwerk nam minder dan 10 minuten in beslag. Ik ga mezelf niet te veel druk opleggen, maar ik voel me prima en het is 10 minuten geleden gebeurd. Sinds het bericht werd gedeeld, is het meer dan 700.000 keer bekeken, waarbij mensen verdeeld waren over de vraag of het wel of niet verstandig is om een vasectomie te ondergaan.

Bron: unilad

Beeld: TikTok @ @gthewarlock

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!

TikTok 'Psycholoog' bekritiseerd voor het geven van 'giftig' advies in een reeks video's

TikTok ‘Psycholoog’ bekritiseerd voor het geven van ‘giftig’ advies