in

Agent gearresteerd voor het heimelijk fotograferen van een vrouw in haar beha tijdens een huiszoeking

huiszoeking
Beeld: Pexels

Een politieagent is beschuldigd van voyeurisme nadat hij zonder toestemming foto’s zou hebben gemaakt van een vrouw in haar beha tijdens een huiszoeking.

Huiszoeking

De agent, met de naam L. Garrett, werd gearresteerd vanwege het maken van ongepaste foto’s van een vrouwelijke getuige, terwijl hij samen met andere agenten een huiszoekingsbevel uitvoerde. Het incident vond plaats in februari van dit jaar in een appartementencomplex. Volgens een verklaring van de politie klopte het team van agenten aan op de deur en kondigde aan dat ze een arrestatiebevel hadden. De vrouw die opendeed, droeg enkel een legging en een beha.

Na anderhalf uur in het appartement haalde Garrett zijn mobiele telefoon tevoorschijn en activeerde de camera, volgens de politieverklaring. Hij zou de telefoon op een discrete manier hebben gepositioneerd om zich te focussen op het slachtoffer. Vervolgens nam hij naar verluidt een foto van de vrouw, die nog steeds haar beha en legging droeg, waarbij hij haar lichaam vanaf de nek naar beneden vastlegde. De politieverklaring stelt dat hij vervolgens inzoomde op de foto en zich concentreerde op het geslachtsdeel van het slachtoffer. Daarna verwijderde hij de afbeelding.

Huiszoeking
Beeld: Pexels

Beschuldigingen

De interne afdeling van het politiedepartement heeft de beschuldigingen onderzocht en het Openbaar Ministerie geadviseerd om Garrett strafrechtelijk te vervolgen. In afwachting van het onderzoek zijn zijn politiebevoegdheden ingetrokken. Afgelopen vrijdag hebben agenten van de interne afdeling de betreffende politieagent gearresteerd. Hij is aangeklaagd voor voyeurisme. De verdachte pleit niet schuldig aan de aanklacht.

Bron: Zita

voor altijd samen

35-jarige ontwerpster onthult: “Ik heb $3.200 betaald om mijn dode kat in te vriezen zodat we ‘voor altijd samen’ kunnen zijn”

kaaklijn

Influencer onthult hoe ze haar ‘babyface’ volledig transformeerde om een perfect gevormde kaaklijn te krijgen