in

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen
Beeld: Instagram @goldeneraclassics

De Braziliaan Valdir Segato heeft een enorme aanhang vergaard op sociale media. Video’s van hem waar hij pronkt met zijn ongewone lichaamsbouw hebben miljoenen views verzameld. Hij injecteert zijn spieren namelijk met olie, en heeft helemaal geen plannen om te stoppen.

Spieren injecteren

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, was er een kunstmatige ingreep nodig om in deze vorm te komen. En dit moet je absoluut niet thuis proberen. Hij gebruikt al enkele jaren synthol-injecties om zijn spieren op te pompen. Ondanks de waarschuwingen dat het de kans op een beroerte, infecties, abcessen en zelfs amputatie vergroot. Valdir, die 1,7 miljoen volgers heeft op TikTok, zei dat hij werd beïnvloed door Arnold Schwarzenegger en de Incredible Hulk. Verder geeft hij aan dat hij lokaal de bijnaam ‘The Monster’ krijgt terwijl hij op pad is in Sao Paulo. En hij is best wel heel erg tevreden.

Misvorming

In 2016 werd hij door medici gewaarschuwd dat als hij de olie bleef gebruiken, hij misvorming, zenuw en spierbeschadiging en een overvloed aan andere vervelende gevolgen zou kunnen krijgen. Maar dat weerhoudt hem er niet van. Nadat hij het nieuws had gekregen, hield hij vol dat hij, hoewel hij ‘zijn biceps had verdubbeld’, ‘nog steeds groter wil zijn’. Hij voegde eraan toe: “De dokters zeggen me om ermee te stoppen, het advies dat ze me geven is om te stoppen met gebruiken. Maar het is mijn beslissing om het te gebruiken omdat ik het wil, omdat ik het leuk vind.”

Ondertussen nam vriend Fernando Carvalho da Silva een andere kijk en zei: “Het oliegedoe is domheid. Hij denkt dat het goed is en ik ben een vriend, dus ik blijf stil, maar diep van binnen wil ik hem zeggen dat hij moet stoppen, maar hij doet het niet’ Ik wil niet. Hij is zo blij. “Het is het risico dat hij neemt, hij wil er goed uitzien en beroemd zijn.” Valdir zegt dat hij in zijn jeugd een drugsverslaafde was, wat resulteerde in massaal gewichtsverlies en de bijnaam ‘Skinny Dog’.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook Viral fever

Vrouwen met grote “zitkussens” zijn gezonder en hebben slimmere kinderen

Vrouw woedend: schoonmoeder verpest haar huwelijksreis