in

Man komt met 18 kg bevroren inktvis thuis die hij online gekocht heeft

Beeld: YouTube @SWNS

Een man heeft thuis veel stof doen opwaaien. Het gaat om de 20-Jarige Vincent Dun die een inktvis naar huis bracht met een totaal gewicht van 18 kg. Zijn moeder was alles behalve blij met wat hij gekocht heeft. In een video is te zien hoe de moeder constant aan het klagen is.

18 kg bevroren inktvis thuis

De video die opgenomen is door de broer van Vincent laat zien dat de enorme inktvis amper kan passen in de spoelbak van de keuken. De moeder van Vincent kan zich niet voorstellen dat hij zoiets gedaan heeft en zit met een heleboel vragen. Zo wil de moeder weten waar hij de inktvis gekocht heeft en wat het telefoonnummer is van de zaak. Ze gaat verder en geeft aan dat ze de inktvis weer zal terugsturen. Voor het geval ze haar geld niet terug krijgt, zal ze de inktvis gewoon dumpen. De broer van Vincent kan zich ook niet voorstellen dat hij zoiets gedaan heeft. Hij vraagt hem op een hilarische manier hoeveel kg de inktvis precies weegt. Vincent kan de hilariteit wel waarderen en geeft eerlijk antwoord op zijn vraag: 18 kg!

YouTube @ SWNS

Online gekocht

Zoals eerder aangegeven heeft Vincent deze gigantische inktvis online gekocht. De moeder leefde met de veronderstelling dat het ging om meerder bevroren inktvissen bij elkaar. Toen ze beter keek, zag ze dat het ging om “één grote belachelijke” inktvis zoals zij het zelf omschreven heeft in de video. Op een gegeven moment vraagt de broer van Vincent aan de moeder hoe ze dit alles ervaart. De moeder reageert hierop en geeft aan dat ze getraumatiseerd is. Aan het einde van de video is het gelukkig wel goed gekomen. De inktvis werd uiteindelijk op een smaakvolle manier bereidt en het eindresultaat was wel iets waarvan je wel zou smullen.

Bron: YouTube

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee

Vrouw is moe van vriend die altijd ‘vijf meter vooruit loopt’