in

Deze bagage volgt je overal waar je naartoe gaat

Deze bagage volgt je overal waar je naartoe gaat
Beeld: YouTube @ Armando Ferreira

We leven nu in een tijd waarbij alles zich in rap tempo ontwikkeld. Wie dit jaar een nieuwe smartphone gekocht heeft, kan volgend jaar uitkijken naar een nieuwe versie ervan. En zo zijn er verschillende items die steeds aan het vernieuwen zijn om het gebruiksgemak te verhogen. Dit geldt zeker voor deze bagage die je overal achtervolgt.

Bagage die je overal naartoe volgt

In een video die op de social media site Facebook is geüpload, is er een bagage en een man te zien. Het bijzondere van deze bagage is dat het de eigenaar achtervolgt. Om precies te zijn gaat het in deze om een rode koffer. In de video is het niet duidelijk wat voor soort merk koffer het is. Maar wat voor soort merk het ook mag zijn, het is in ieder geval een van de nieuwste modellen koffers. Aan de hand van de beschrijvingen in de video gaat het om een koffer die je tijdens het reizen kunt gebruiken. Als je bagage te zwaar wordt, dan kun je gebruik maken van deze handige optie. Hoewel deze koffer super handig eruit ziet, zijn er bepaalde mensen die vraagtekens achter de werking ervan hebben geplaatst.

Werking en handigheid van de bagage

Het bagage werkt volgens een bluetooth optie. In de video is er aangegeven dat de batterij van deze koffer vervaardigd is aan de hand van richtlijnen die niet indruisen tegen die van een luchthaven. Het is namelijk zo dat er op een luchthaven er specifieke regels gehanteerd worden wanneer het gaat geavanceerde smart devices. Hiermee hoef je je met deze smart case helemaal niet druk maken. Sommige mensen hebben, zoals eerder aangegeven, vraagteken geplaatst achter de handigheid van deze koffer. Zo heeft iemand zich afgevraagd wat er gebeurt in een geval waarbij het druk is op de luchthaven en je kijk naar achteren terwijl je je koffer niet meer ziet. Misschien een goede vraag, maar laten we wel eerlijk zijn: deze koffer kan zeker nuttig zijn.

Bron: Facebook

Beeld: Facebook @ Unilad Tech

Jongen denkt dat ouders aliens zijn!

Google stuurt per ongeluk 250.000 dollar naar blogger