in

Stel probeert ideale foto te schieten, maar dit gebeurt: “Ik kom niet bij van het lachen!”

foto
Beeld: Zita

Maak je klaar voor een giechel! In de zonovergoten Filipijnen werd een liefdeskoppel onlangs ongewild het onderwerp van een hilarische foto bom. Een passerende hond besloot precies op het juiste (of verkeerde?) moment de show te stelen, en zorgde voor een internet sensatie!

Foto bom

Tijdens een romantisch moment aan de kustlijn van de Filipijnen, probeerde een stelletje de perfecte foto te schieten. Ze poseren, de camera staat klaar… maar dan duikt er plotseling een viervoeter op. De hond merkt de camera op en besluit deze te gebruiken als zijn persoonlijke markeerpunt.

Dat de hond het perfecte fotomoment verstoorde, bleek voor velen een bron van vermaak. De beelden zijn al meer dan 6,5 miljoen keer bekeken en de reacties stromen binnen. “Oh mijn God, hahaha!”, “Hoe romantisch”, en “Verrassing!” zijn slechts enkele voorbeelden van de hilariteit die het teweeg heeft gebracht.

@_moriichii_21 Gusto lang naman naming mag istitik vibes #dogs #fyp #funny #moalboalcebu #memory ♬ Snow On The Beach – Taylor Swift

Onbedoelde capriolen

De wereld lacht mee met de onbedoelde capriolen van de hond. Het filmpje is niet alleen een hit op social media, maar zorgt ook voor een golf van vrolijkheid bij iedereen die het ziet. De hond, onbewust van zijn nieuwe sterrenstatus, heeft ongetwijfeld de dag van vele mensen opgefleurd.

Bron: Zita

Instagram

“Måneskin’s- bassite zet Instagram in rep en roer met gewaagde look

ID

Man onthult: Ik verkleedde me als mijn moeder om te zien of ik haar ID kon gebruiken