in

Lerares ontslagen over OnlyFans-pagina: beoordeelt nu pikante foto’s op het platform

Een moeder die haar baan als lerares verloor door haar OnlyFans-pagina gebruikt nu haar vaardigheden als lerares op het beruchte platform. De moeder van een tweeling laat zich door abonnees betalen om een verslag over hun penissen te maken. Ze doet dit om de fantasieën van haar abonnees over naar school gaan te vervullen.

Beruchte platform

Toen haar werkgevers door hadden dat Sarah Juree een OnlyFans-pagina had, besloten ze dat het ongepast was dat ze met kinderen bleef werken. Haar leven veranderde drastisch toen ze werd ontslagen.

Juree komt uit Indiana. En nadat het publiek vernam dat ze haar baan had verloren vanwege haar OnlyFans-pagina, ging ze van 100 naar 4.000 abonnees op het platform. Tegenwoordig zijn haar activiteiten op het platform haar voornaamste bron van inkomsten. Voor die tijd was haar aanwezigheid op OnlyFans slechts een bijverdienste. Sinds haar ontslag als lerares heeft ze zich erbij neergelegd dat ze op een platform voor volwassenen werkt.

Haar werk

Onderdeel van haar werk is het bekijken van de genitaliën van mannen om een klassikale rapportagekaart te maken. En ze vraagt namelijk een vergoeding voor deze dienst. Ze bekende tijdens een podcast van Dimples and The Beard dat ze niet wist dat het maken van inhoud voor volwassenen zo’n groot verband zou hebben met haar vroegere carrière als lerares.

Een fan stuurde haar een bericht waarin hij vertelde dat hij een waanzinnige leraren fantasie had. De man wilde een d*ck rating in de vorm van een verslag. Omdat ze zakelijk is ingesteld, leek het Juree een goed idee om haar pagina speciaal te maken en zich te onderscheiden van andere OnlyFans-pagina’s. Zo koos ze voor de nieuwigheid van een verslag. Na verloop van tijd besefte ze dat ze graag ongevraagde foto’s van geslachtsdelen verkocht die ze online had gekregen.

Toen ze begon, was de keuze om op het platform voor volwassenen te werken een beetje moeilijk. Ze bekende dat de hele zaak “verwoestend” was, hoewel het op een gegeven moment goed ging. Ze realiseerde zich dat ze twee keuzes had: of vastzitten op haar bank en nooit meer het publiek haar gezicht laten zien, of haar situatie accepteren en er het beste van maken. Vandaag is ze een alleenstaande vrouw die veel piemelfoto’s heeft gezien. Dit heeft haar in staat gesteld zich mondiger te voelen, plezier te hebben en speels te zijn.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @love_misssarah

Tweeling die make-over onderging van €300.000 onthult hun “before” look

Man onthult: "Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees"

Man onthult: “Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees”