in

WTFWTF LOLLOL

Dakloze man legt uit hoe hij € 1300 per maand verdient met huur

Beeld: YouTube @The Taboo Room

Als we aan daklozen denken, stellen we ons niet voor dat ze meer dan een half miljoen euro aan onroerend goed bezitten. Wat ons meestal te binnen schiet zijn mensen onder de armoedegrens, worstelend om van dag tot dag te overleven, maar één dakloze man harkt minstens 1300 euro per maand aan huur binnen.

Verslaafd

Dom, die dakloos is in Londen, deed de schokkende onthulling aan The Taboo Room in een interview waarin hij uitlegde dat zijn heroïne- en crackverslaving hem op straat houdt. “Ik bezit eigenlijk een huis”, gaf hij toe, voordat hij uitlegde dat hij op jonge leeftijd verslaafd raakte aan heroïne. En hoewel hij er zeven jaar in slaagde nuchter te blijven, werd hij opnieuw afhankelijk van het opiaat. Dom legde uit dat hij een goede ‘middenklasse’ jeugd had in Engeland, en hoewel hij niet de meest academische persoon was op school, was hij goed in sport en dit leverde hem een beurs op.

Maar zijn leven veranderde toen hij in zijn puberteit was. Dom zei: “Ik werd gewoon f****g gek… Drinken, drugs, alles. Eerst rookte ik wiet toen ik 13 was en daarna ging ik over op bijna alles. “Het is behoorlijk zwaar op het moment”, voegde hij eraan toe over zijn leven op dit moment. “Ik rookte voor het eerst heroïne toen ik ongeveer 17, 18 was. En ik was meteen verslaafd.” Hij legde uit dat hij na een afkickperiode zeven jaar clean was, maar dat hij de fout maakte te denken dat hij weer drugs kon gebruiken en kon stoppen omdat hij al zo lang clean was. “Zodra ik het weer deed, was ik verslaafd”, voegde hij eraan toe.

1300 euro per maand aan huur

Dom legde uit dat hij vijf keer naar een afkickkliniek is gegaan, waarvan één keer hem zo’n 50.000 euro kostte. Hij onthulde hoe hij momenteel zijn verslaving voedt, en zei dat zijn eigendom hem ongeveer € 1.300 per maand aan huur oplevert, die hij uitgeeft aan drugs. Dom zei dat hij ook bedelt en dat dit hem tussen de 200 en 300 euro per dag oplevert. “Ik slaap buiten het station”, voegde de huisbaas eraan toe. Hij legde uit dat toen zijn eerste zoon werd geboren, zijn vader het huis rechtstreeks kocht zodat zijn zoon een woning zou hebben. Dom zei dat er een uitweg is uit de situatie, maar dat hij ‘ontgroende’ beslissingen heeft genomen vanwege ‘de hoeveelheid drugs die hij gebruikt’.

Hij beweert dat hij de steun van vrienden en familie niet meer heeft, en voegt eraan toe: “Wat voor geld ik ook krijg, ik geef het vrijwel allemaal uit aan drugs.” De huisbaas heeft geschat dat het huis dat hij bezit ongeveer € 530.000 waard is. Maar hij gelooft dat de verkoop ervan hem in een gevaarlijke situatie kan brengen met zijn verslavingen. Dom zei dat als hij één wens mocht hebben, het zou zijn om “een normaal leven te leiden” en niet “afhankelijk te zijn van crack en heroïne. Hij zei dat andere daklozen ‘prima’ tegen hem aankijken, hoewel hij toegeeft dat hij wel eens een ‘jaloerse’ opmerking krijgt over het feit dat hij een dakloze huiseigenaar is.

Bron: Ladbible

Extreme work-outs door vrouwen: ‘Ik kan een truck van 8391 kilo trekken’

Jongen laat hotdog kruis op hoofd tatoeëren: “mensen zijn totaal verbijsterd”