in

Man hevig bekritiseerd: ‘Ging personeel te lijf die winkel een minuut eerder op slot deed!’

winkel gesloten

Een man is hevig bekritiseerd, nadat hij personeel van een winkel te lijf ging. Dit deed hij omdat de winkel een minuut eerder werd gesloten. De man die geen begrip hiervoor kon opbrengen, probeerde op een incorrecte manier zijn misnoegen te uiten. Iedereen mag eens boos worden, maar iemand fysiek proberen aan te vallen om een minuut is belachelijk.

Bekritiseerd in winkel

De man op TikTok is viraal gegaan na het plaatsen van een video waarin hij werknemers van een winkel in Las Vegas uitschold omdat ze te vroeg dichtgingen. De gebruiker, wiens account naam Ragnar Helsson is, deelde de video op zijn account in een poging om “[de werknemers] in vuur en vlam te zetten” – maar de reactie van sociale media was duidelijk niet waarop hij had gerekend. In de video, die tot nu toe meer dan een miljoen keer is bekeken, ging het mis toen Ragnar een minuut voor sluitingstijd bij een winkel arriveerde. Hij laat een close-up van zijn horloge zien waaruit blijkt dat het bijna 20:59 uur is.

@ragnar_helsson So I went to my local CVS on Maryland Parkway, and as you can see it was before their closing time of 9PM. There were other people already there outside trying to get in as I was driving up so they obviously had closed at LEAST 5 minutes early if not more. And this was their reaction. They did not give ONE damn. And then dude tried to BS me with “security reasons”. Yeah right. Great customer service CVS. #CVS #Liar #badcustomerservice ♬ original sound – Ragnar_Helsson

Ging personeel te lijf

“Je gaat gewoon sluiten en mensen beletten om hun medicatie te halen, geweldig is dat” zei Ragnar tegen een dame in de video, die bijna twee minuten duurde voordat hij gestopt was met het opnemen. In het bijschrift van zijn video bleef hij zijn grieven uiten. Hij verduidelijkte ook dat hij denkt dat de winkel eigenlijk “minstens vijf minuten te vroeg” is gesloten. In zijn post schreef hij onder andere: “Er waren al andere mensen buiten die probeerden binnen te komen terwijl ik aan het rijden was, dus ze waren duidelijk minstens vijf minuten te vroeg gesloten of eerder. De man ging verder door te stellen dat het personeel met niets rekening hield. Wat de man niet wist, is dat hij van de meeste volgers geen bijval zou krijgen. De meeste hebben zijn actie min of meer sterk veroordeeld.

Bron: unilad.com

Beeld: TikTok @ragnar_helsson

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door 'schoonheidsfoto's' op sociale media

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door ‘schoonheidsfoto’s’ op sociale media

Vrouw legt uit hoe je ziel je lichaam kan uittreden en het 'heel universum' kan bezoeken

Vrouw legt uit hoe je ziel je lichaam kan uittreden en het ‘heel universum’ kan bezoeken