in

Chinese dierentuin probeerde golden retriever voor leeuw uit te laten gaan

leeuw
Beeld: YouTube & Pexels

Een dierentuin in China werd ervan beschuldigd van hun pogingen om een Golden Retriever te laten doorgaan voor leeuw.

Golden retriever al leeuw

Op virale beelden was de hond te zien in een verblijf voor Afrikaanse leeuwen in de Yuanjiashan dierentuin in Xichang. De clip van de hond in de dierentuin werd geüpload naar sociale media door een man die alleen werd geïdentificeerd met zijn achternaam Tang, die zijn kind had meegenomen om de dierentuin te bezoeken op zaterdag 27 maart 2021. “Eerst dachten we dat we naar de verkeerde plek waren gegaan. Maar nadat we rond de kooi hadden gelopen, realiseerden we ons dat dit de plek is waar de leeuw zou moeten zitten. “Is dat een Afrikaanse leeuw? Is het omdat hij nog niet volwassen is? Het komt me bekend voor.”

Een medewerker van de dierentuin in de video vertelde Tang vervolgens dat dit een tijdelijke regeling was en dat de leeuwen waren verplaatst terwijl de verblijven werden aangepast. Hij zei: “We passen de verblijven van de dieren aan, waarbij het bord van de leeuw nog niet is weggehaald [uit de kooi].” Tang was echter niet overtuigd door deze uitleg en beschuldigde de dierentuin ervan dat ze kaartjes probeerden te verkopen onder het valse voorwendsel dat bezoekers de leeuwen konden bekijken. Hij zei: “Het geld voor het ticket is een kleine deal. Waar het mij meer om gaat is dat ik niet weet hoe ik de huidige situatie aan mijn kind moet uitleggen.” Zie je wel? Geen wonder dat we tegenwoordig vertrouwensproblemen hebben met dieren in dierentuinen.

Bizarre situatie

Je zou kunnen denken dat dit een extreem zeldzame en bizarre situatie is, maar vreemd genoeg komt het vaker voor dan je zou verwachten. Een paar jaar geleden werd een andere dierentuin in China er zelfs van beschuldigd een hond te hebben laten doorgaan voor wolf. Aannemelijker, ja, maar nog steeds behoorlijk maf. Op beelden die door een bezoeker van de Xiangwushan Zoo in Xianning, provincie Hubei, op sociale media werden gedeeld, was een hond te zien die eruitzag als een Rottweiler en op zijn zij in een kooi lag. Toen de man de hond naderde vroeg hij: “Woef! Ben jij een wolf?”

Bron: Ladbible

roze

Vrouw zegt date af nadat man weigert roze te dragen om Barbie-film te zien

leeftijdsverschil

Vrouw onthult: “Ik ben getrouwd met een man die 42 jaar ouder is dan ik”