in

Man koopt ‘levensechte’ sekspop van € 1902.70 om liefdesverdriet te verzachten: ‘Hij voelde zich eenzaam’

Man koopt 'levensechte' sekspop om liefdesverdriet te verzachten: 'Hij voelde zich eenzaam'
Beeld: curioctopus.nl

Een man heeft een levensechte pop gekocht, om zijn liefdesverdriet te verzachten. De situatie van de man laat meteen zien dat de nood bij hem hoog is. De man die duidelijk wilde afkomen van liefdesverdriet heeft korte metten gemaakt. Zich eenzaam voelen wilde hij niet langer.

Man gaat voor ‘levensechte’ sekspop

Na een verwoestende breuk en jaren zonder fysieke intimiteit, nam Rod de gewaagde stap om een sekspop van € 1902.70 te kopen. De pop noemde hij Katrina. De Australische timmerman uit het landelijke New South Wales was in 2021 “bevroren” achtergelaten in een staat van eenzaamheid toen hij Karina online bestelde. Dit deed hij na het zoeken naar hulpmiddelen voor seksuele stimulatie. Hoewel hij geen kennis had van sekspoppen, zei de 54-jarige dat Karina “zijn leven op veel manieren had veranderd” en hem eindelijk iets gaf om voor te zorgen. “De pop werd een synthetische fysieke metgezel”,”, vertelde Rod tijdens een interview. “Langzaam ging mijn hart open en werd ik afgeleid van mijn verdriet over het verlies van mijn ex [verloofde] dat gewoon niet vanzelf zou verdwijnen.”

https://youtu.be/uBB9o8IjYmk
Beeld: YouTube @NewsScreens

Man voelde zich eenzaam

Slechts twee maanden nadat hij Karina had gekocht, nam Rod de grote beslissing om haar met Kerstmis aan zijn moeder in Victoria voor te stellen. “Mama keek haar [Karina] eigenlijk aan alsof ze vergif was”, vertelde Rod aan 7News. De 85-jarige was geschokt, maar na enige aanmoediging ging Rods moeder sieraden en kleding uitzoeken voor Karina. Naast sekspop Katrin heeft Rod ook een andere sekspop gekocht. Deze omschrijft Rod als een dagdromer en een zus voor Katrina. Naast de twee poppen heeft Rod ook een langeafstandsrelatie met een vrouw uit Vietnam. Rod heeft dus op een creatieve manier kunnen afrekenen met zijn liefdesverdriet.

Bron: curioctopus.nl

Vrouw radeloos: 'Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was'

Vrouw radeloos: ‘Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was’

Zwangere vrouw weigert man geslacht van baby te vertellen na het missen van scan