in

Schokkend detail op foto van strand in Melbourne zorgt voor grote onrust

strand foto

Een verborgen detail op de achtergrond van een verder typische familie strand foto, heeft een lokale gemeenschap in Melbourne op zijn kop gezet.

Familie strand foto zorgt voor onrust

Een vrouw nam een foto van haar man en jonge dochter op Carrum Beach in het zuidoosten van Melbourne. Op de achtergrond van de foto glijdt wat lijkt op een donkere haaienvin door het ondiepe water in de buurt van een groep van twee mannen en een hond.

De familie nam uit bezorgdheid contact op met de Chelsea SES. Die op hun beurt zelf een Facebook bericht deelde dat er een onbevestigde haai waarneming was geweest op Chelsea Beach. Dit wakkerde een tal van speculaties aan dat een lokale haai, bekend als “Bruce”, was teruggekeerd.

Afbeelding: Facebook

Niet uitgesloten

De Chelsea SES zei maandag dat het na de waarneming een bericht ontving van een familie die zondag op Carrum Beach was geweest. En na het bladeren door foto’s die ze die dag hadden gemaakt, hebben ze de sinistere vorm op de achtergrond opgemerkt. “Nu moet ik toegeven dat ik, toen ik de foto’s zag, niet zeker wist wat ze waren. Dus ik heb contact opgenomen met een aantal plaatsen om hun mening te vragen, en ze zijn het er allemaal over eens dat ze niet kunnen bevestigen dat het een haai is, schreef de Chelsea SES op hun Facebook-pagina.

” We weten niet zeker wat ze hebben gefotografeerd, maar ze zouden het zeker graag willen weten.” aldus de vrijwilligersorganisatie. Lokale bewoners reageerden masaal op de foto. “Ik ben het ermee eens dat het niet kan worden verduidelijkt. Maar het is hoogst onwaarschijnlijk dat een haai die in het ondiepe water zwemt niet wordt gezien en dat degenen op de foto zich er niet van bewust zijn”, schreef een man. Een andere vrouw gaf de foto het voordeel van de twijfel dat het misschien een kleinschalig geweest kon zijn. “Ziet er een beetje ondiep uit voor een haai met zo’n grote vin”, schreef een ander. “Ziet eruit als een kleine haai, dus misschien is daarom niemand aangevallen”.

Bron: Zita.be

Beeld: Facebook @SES Chelsea Unit

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: 'Het is een fenomeen genaamd 'genetische seksuele aantrekkingskracht!'

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: ‘Het is een fenomeen genaamd ‘genetische seksuele aantrekkingskracht!’

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!