in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw regelt triootje voor echtgenoot, maar beseft dat ze lesbisch is

Vrouw regelt triootje voor echtgenoot, maar beseft dat ze lesbisch is
Beeld: Instagram@raising2activists

Moeder van twee Rose, 36, wilde haar echtgenoot voor zijn verjaardag verrassen met een triootje. Maar verrassing was voor hen beiden, omdat ze zich realiseerde dat ze lesbisch was. Dus weken na het feest vroeg ze de scheiding aan. De zaken verliepen niet soepel, ondanks dat Rose een gelukkig einde kreeg met haar vriendin Jacqui.

Echtgenoot verrassen met trio

Rose voelde zich ongelukkig in haar huwelijk, maar ze wist niet waarom. Pas toen ze een triootje organiseerde, ontdekte ze haar ware seksualiteit. De echtgenoot maakte haar bekend aan hun extreem katholieke familie, waardoor ze op de rand van zelfmoord stond. Maar ze ontmoette iemand, verhuisde van Californië naar Oregon, en nu geniet ze van de liefde met de vrouw die haar redde, haar vriendin, Jacqui.

Jacqui Mettle en Theresa Rose begonnen drie weken na Rose’s scheiding te daten. Over haar ervaring zei Rose: “Het ervaren van die intieme interactie met een vrouw voor de eerste keer, de fysieke en emotionele diepte was zo intens.” Ze voegde eraan toe dat ze zich realiseerde wat ze miste en wat haar ongelukkig maakte in haar huwelijk.

Acceptatie

Theresa voegde er verder aan toe dat haar “relatie met haar man, emotioneel gezien, zo oppervlakkig en eenzaam aanvoelde in vergelijking met haar band met de vrouw”. In het reine komen met haar seksualiteit was niet gemakkelijk. Ze onderdrukte haar gevoelens, omdat men haar altijd zei dat “alle homo’s naar de hel gaan”.

Iedereen gaf Rose op toen ze eenmaal accepteerde dat ze lesbisch was. Haar man vertelde het haar ouders, vrienden en hun kerkgroep. De ontmoeting met Jacqui redde haar van het nemen van haar eigen leven. De twee dames die al meer dan een jaar samen zijn, voeden nu Rose’s twee zonen op, die 6 en 8 jaar oud zijn. Ze identificeert zich nu als een atheïst, en de dingen met haar ouders veranderen nog steeds niet. Ze werd uit hun testament geschreven. Op haar TikTok onthulde ze echter: “Het voelt zo vrij om eindelijk authentiek te leven.” Uiteindelijk heeft Rose niet alleen een relatie gekregen, maar ook de vrijheid om de beste versie van zichzelf te zijn. Dat is onbetaalbaar!

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @raising2activists

Dronken man belt 68 keer het alarmnummer vanuit zijn bed

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!