in

Man neemt wraak op vrouw die ‘haar stinkende voeten’ steeds onder zijn stoel in het vliegtuig plaatste

Man neemt wraak op vrouw die 'haar stinkende voeten' steeds onder zijn stoel in het vliegtuig plaatste
Beeld: TikTok @danielgreen2426

Een man heeft wraak genomen op een vrouw. Deze vrouw plaatste namelijk haar stinkende voeten onder de stoel van de man in het vliegtuig. In het vliegtuig zitten en een onaangename geur ruiken is niet prettig. Dit is precies wat de man te verduren had. Te bedenken dat hij de luxe van de business class mensen niet kon ervaren, moest hij zeker wat aan het gedrag van de vrouw doen. Op een of andere manier is dit hem wel gelukt.

Wraak op vrouw met stinkende voeten

Op beelden is te zien hoe hij een blikje frisdrank pakt en er een klein beetje van op de voeten van de vrouw druppelt. Het is niet zozeer dat het veel is, maar net genoeg om het gevoel te creëren dat er iets druipt. Hierdoor werd de sokken van de vrouw vochtig en dat was genoeg om haar tot stoppen te brengen. Stinkende voeten is niet het enige waarvan medepassagiers last kunnen hebben. Je haar laten vallen naar achteren, zodat de persoon achter je het kan zien is ook een van ze. Daarnaast heb je ook dat passagiers op onjuiste momenten gebruik maken van de rugleuning van de stoel. De vrouw heeft het blijkbaar over een ander boegje gegooid en het op ‘stinkende voeten’ onder een stoel gehouden.

@danielgreen2426 #feet #wet #plane #fyp #foryou #dgdecor ♬ original sound – DG decor

Verschillende reacties

De meningen over het gebeuren heeft wel voor verschillende standpunten gezorgd. Zo zijn er mensen die menen dat de vrouw niet genoeg beenruimte heeft. Dat ze haar voeten onder zijn stoel zet is dus volledig buiten haar schuld om. En dan heb je andere mensen die vinden dat ze wel degelijk rekening moest houden met haar medepassagiers. Een ding staat wel vast en dat is dat de geur van stinkende voeten nooit aangenaam is.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok @danielgreen2426

Vakantiegangers bedenken belachelijk systeem voor plek aan het zwembad

Reactie van vrouw wanneer haar man haar borsten bespot is top!