in ,

Influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje

influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje
Beeld: Instagram @metaphysicalmeagan

Ieder mens is uniek. Maar uiteindelijk zijn we allemaal verschillend. Daarom is het niet verwonderlijk dat we ons op verschillende manieren opladen. Sommigen van ons hebben behoefte aan een rustige avond thuis op de bank. Anderen krijgen energie van uitgaan met hun vrienden, sporten, mediteren, en alles daartussenin. Maar de manier waarop deze influencer haar achterste gaatje oplaadt, moet wel de meest unieke manier zijn die we ooit hebben gezien.

“Achterste gaatje” opladen

Meagan is een YouTube en Instagram-influencer en woont in Californië. Ze werd bekend door haar unieke levensstijl te tonen op sociale media, waar ze onder andere beweert haar energie op te laden door te zonnebaden met haar achterste gaatje, om “onmiddellijke energiestoten” te krijgen. Ze staat elke ochtend tussen zeven en negen uur op. Meagan zoekt dan een goede plek uit om haar billen naar de hemel te strekken en haar achterste maximaal vijf minuten te laten zonnebaden.

30 seconden zonlicht

“30 seconden zonlicht op je achterste is het equivalent van een volledige dag zonlicht met je kleren aan”, beweert Meagan, op haar virale Instagram-post waarin ze laat zien hoe ze zonnebaadt. En ja, ze geeft ook aan dat het meer energie geeft dan koffie drinken. Het bruinen van de kont is volgens Meagan een zeer effectieve oude Oost-Aziatische methode om energie te krijgen. “Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Echt energieker dan slurpende koppen koffie,” verklaart ze. Meagan benadrukt echter dat het belangrijk is om niet te veel onder de zon te liggen met je kont naar de hemel gericht, want het doel is niet om “een kleurtje op je achterste te krijgen”.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @metaphysicalmeagan

32-jarige verbreekt verloving met geest: “Hij feestte te veel met zijn vrienden”

Hulpeloze dame Bestelt McDonald door drive-thru raam te beklimmen!

Hulpeloze dame bestelt McDonald door drive-thru raam te beklimmen!