in

Vrouw bezoekt piramide en beweert dat ze met aliens kan praten

Het lijkt erop dat E.T naar huis belde en zij belden Mafe Walker terug. De Colombiaanse TikToker die beweert vloeiend buitenaards te kunnen spreken. En Mafe laat haar vaardigheden graag live op tv zien. Ze verscheen in de Mexicaanse ochtendshow Venga la Alegría om uit te leggen hoe ze een ‘galactisch portaal’ gebruikt om boodschappen te ontvangen.

Boodschappen

En wat doet ze met deze boodschappen? Nou, voor een klein bedrag van 75 dollar helpt Mafe je jouw eigen paranormale gaven te ontwikkelen geeft El País aan. We hebben echter geen paranormale gaven nodig om te weten dat haar tv-optreden voor heel wat ophef zou zorgen op sociale media. Anderen haalden een artikel over Emanuela Rose tevoorschijn en zeiden: “Mafe Walker wie? Emanuela sprak met Holly Willoughby en Phillip Schofield in This Morning en beweert een ‘buitenaards vriendje’ te hebben, waarbij ze zei dat ‘all the way’ gaan met haar buitenaardse partner haar zou ‘doden’. Dat klopt, terwijl Mafe vloeiend buitenaards spreekt, hoopt Emanuela de verloofde van een alien te worden en ze verwacht dat haar buitenaardse vriend op een knie zal gaan zitten.

@mafewalkerstarseed #interdimensionalbeing #arcturian #pleiadian #sirian #lightlanguage #lightlanguageactivation #portal #medium ♬ Let’s Love – David Guetta & Sia

Aanzoek vertalen

Maar we weten niet zeker of aliens knieën hebben, en ja, misschien kan Mafe helpen om het aanzoek te vertalen. Toch lijkt Emanuela meer dan gelukkig met haar buitenaardse partner en voegt eraan toe: “Als je eenmaal buitenaards bent, vergeet je de aardse mannen, gewoon om te zeggen. Iedereen die geïnteresseerd is in het daten van mannen en je bent moe van het daten van mannen, zou ik aanraden om te daten met aliens.” Misschien kan ze Mafe koppelen en kunnen ze samen uitgaan? Er moet nog wel wat geregeld worden voordat alien dating gemeengoed wordt.

Emanuela zegt dat het haar dood zou worden als ze het met haar vriend zou doen. Ze legt uit: “De aliens zijn liefde en licht en pure energie. Dus we kunnen niet eens zo ver gaan als hij kan gaan omdat het me zou doden.” Na enkele geschokte gezichten van de presentatoren, voegde Rose eraan toe: “Vergeleken met aardse mannen, is het een miljoen keer erger.” Als dat aantrekkelijk klinkt, ga dan naar de dichtstbijzijnde piramide of betaal Mafe 75 dollar voor een afspraakje.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok/ YouTube

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan

Stripper legt uit waarom ze denkt dat ze markten beter kan voorspellen dan bankiers