in

Man die een carnivoor is, eet elk orgaan van een dier: “inclusief hun aubergine en testikels”

Orgaan van dieren

Als je dacht dat de eet- uitdagingen van I’m A Celebrity gruwelijk waren, dan is de beslissing van een man om vrijwillig bizarre stukken vlees te eten echt het toppunt. Jack Henry Turco, heeft onthuld hoe hij in zijn dieet van 95 procent vlees elke orgaan van dieren eet, inclusief levers, testikels en zelfs de “aubergine.

Eet elk orgaan van een dier

Een jaar geleden werd Jack, 1 meter 80 lang en 190 pond zwaar, een strikte carnivoor die ongeveer 4.000 calorieën per dag binnenkreeg. Als roeier aan zijn universiteit, de Universiteit van Wisconsin-Madison, beweert hij dat hij zich veel energieker en krachtiger begon te voelen door de veranderingen in zijn dieet. Een van zijn favoriete voedingsmiddelen is pizzle, de penis van een stier, die hij op zijn TikTok heeft gedeeld in de vorm van soep.

Hij begon met het eten van wat fruit en groenten en af en toe een kom witte rijst, maar breidde zijn vleesetende dieet uit met alle mogelijke organen. Een van de verrassende voedingsmiddelen waar hij fan van is, zijn testikels. En in een video met bijna zeven miljoen views doorloopt hij hoe je ‘Testi pops’ maakt. Door stukjes dierlijke testikel te bedekken met honing en ze op tandenstokers te spiesen, zegt Jack schokkend genoeg “de kinderen zullen deze heerlijk vinden”.

Verwerkt graag alle organen in dieet

Jack, of ‘Butter Dawg’, zoals hij zichzelf noemt, houdt van zijn dieet en verwerkt er graag alle organen in, evenals grote stukken boter voor de smaak. Mijn dieet is gebaseerd op dieren”, zegt hij. Een groot deel van mijn calorieën komt van dierlijk voedsel, zoals boter, ghee of talg, vlees, zuivel en honing. Ik vul ook af en toe zoete aardappelen en witte rijst aan voor de training. Ik ben ongeveer een jaar geleden zo gaan eten toen ik een strikte carnivoor werd. Als universitair roeier duurde dit niet langer dan een maand of twee, maar ik voelde me geweldig, dus maakte ik kleine aanpassingen zoals het toevoegen van voedsel met een lage toxiciteit, zoals fruit.

Toen kwamen de organen: testikels, spierballen, lever, en daarna ontdekte ik de waanzinnige voordelen ervan voor mijn prestaties. De reden achter deze keuze is de poging om me zo goed mogelijk te voelen, zodat ik de tijd die ik heb kan maximaliseren. Hij zei dat zijn energieniveaus sindsdien onvergelijkbaar zijn en hij blijft genieten van hetzelfde dieet, en dat alles voor slechts 16 euro per dag.

Bron & Beeld: Dailymail

lelijke chatters

Populaire Twitch streamer onder vuur: valt ‘lelijke chatters’ aan

Vrouw 'date' mannen met als doel geld te besparen: 'Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!'

Vrouw ‘date’ mannen met als doel geld te besparen: ‘Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!’