in

WTFWTF LOLLOL

Man met de langste nek ter wereld doet fitness oefeningen

Man met de langste nek doet aan fitness oefeningen
Beeld: YouTube @ pigmie

Iedereen doet wat hij of zij behoefte aan heeft. Een topsporter is vaker in de sportschool te vinden. Op die manier kan die zich goed voorbereiden op de volgende wedstrijd. En dan heb je de man met de langste nek ter wereld, die met heel moeite kan sporten.

Man met de langste nek maakt een aanrijding

In een video die op YouTube is geüpload doet de man met de langste nek zijn verhaal. Hij begint te vertellen dat hij op een dag thuis was aangekomen. Eenmaal thuis aangekomen heeft hij opgemerkt dat hij een item niet in huis heeft. Hij besloot daarna om het desbetreffende item te gaan kopen. Hij stapte zijn auto in en reed richting de supermarkt, maar onderweg zou er een ongeluk zich voordoen. Hij reed namelijk in op een kleine jongen die vanuit nergens plotseling de straat kwam aanrennen. Wat in de video niet duidelijk is, is of hij door het ongeval zijn nek bezeerd heeft. Verder is het ook onduidelijk wat er met het jongetje is gebeurd.

YouTube @ Pigmie

Heeft een goede instructeur nodig

In de video gaat de man verder door te stellen dat hij een goede coach of instructeur nodig heeft. Dit omdat niet iedereen hem kan helpen met zijn lange nek. Op een gegeven moment komt hij in contact met een expert coach. Deze expert coach geeft aan enthousiast te zijn om de man met de langste nek te ontmoeten en is zeker van plan om hem te helpen. Maar tijdens de oefeningen bleek hij veel moeite te hebben om hem te helpen. Uiteindelijk lukt het hem toch om de man te bevrijden van zijn ‘langste’ nek. Dit is ook het moment van besef dat deze video op niets slaat.

Bron: YouTube

Vrouw stopt zwangerschapstest in drankje van beste vriendin om zwangerschap bekend te maken

Man uit Florida gebruikt baby als menselijk schild in confrontatie met politie

Man uit Florida gebruikt baby als menselijk schild in confrontatie met politie