in

Bruidegom gooit bruidstaart naar het hoofd van zijn bruid

Traditioneel plagen de bruid en bruidegom elkaar met het glazuur van de taart, maar deze bruidegom bracht het naar een ander niveau, en mensen online dringen er bij de bruid op aan om van hem te scheiden. De trouwdag van het koppel ging viral nadat de bruidegom een hele bruidstaart van drie verdiepingen naar het hoofd van zijn bruid smeet.

Bruidstaart gooien naar bruid

De video werd geüpload door Kelsey Carson, de bruid, om het nog vreemder te maken. Hij werd midden januari geplaatst en is tot nu toe bijna drie miljoen keer bekeken. Kelsey en haar bruidegom Tony komen allebei uit Kingston, Tennessee. Ze besloten deel te nemen aan een traditionele cake smash, maar haar bruidegom maakte de dingen gedenkwaardiger zonder dat Kelsey het wist.

De bruid was de eerste die een klein stukje taart nam en het over Tony’s gezicht smeerde. De bruidegom schokte de bruid en de gasten met zijn stuk, dat bijna de hele taart was. Zowel Kelsey als Tony lachten schijnbaar om zijn gewaagde zet, ondanks dat hun bruidstaart op de vloer en de bruid landde. Maar de mensen op TikTok zagen het heel anders.

@kelsboyd3 #cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding ♬ Oh No – Kreepa

Oorlog tussen de commentatoren

Veel TikTokers zagen de humor niet in van de acties van de bruidegom. In plaats daarvan overspoelden ze de video met opmerkingen als: “SCHEIDING OP HET VOLGENDE NIVEAU.” Een andere schreef: “Dat is niet alleen agressief, maar ook zo gênant??” schreef iemand anders. “Als hij dat met gemak doet waar al haar vrienden en familie bij zijn… eng.”

En sommigen zagen het als een red flag: “Ohhh H—-L NEE!!! Grote Red Flag.” In tegenstelling tot velen, die alleen maar red flags zagen, ergerden anderen zich meer aan de commentaren dan aan de acties van de bruidegom. Een ander merkte op: “Jongens, hij was aan het barsten op het einde, hij was niet eens boos.” De derde voegde eraan toe: “Wow, jullie zouden nooit een relatie moeten aangaan als jullie zo gevoelig zijn.” De bruid maakte geen vervolgvideo, maar liet een simpele opmerking achter: “Een CAKE heeft nooit iemand pijn gedaan.”

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @kelsboyd3

Vriend dumpt zijn vriendin nadat hij ontdekt dat ze als man is geboren

61-jarige oma en haar jongere man zijn klaar om een baby te krijgen