in

WTFWTF LOLLOL

Koppel onthult: “We waren 2 moeders, nu zijn we man en vrouw”

Nick en Katherine North ontmoetten elkaar als 2 moeders en vriendinnen, inmiddels zijn ze getrouwd en gaan door het leven als man en vrouw.

“We waren 2 moeders”

Katherine en Nick hadden bij hun eerste ontmoeting geen idee dat hun relatie een totale transformatie zou maken. Nick is geboren als vrouw en had al een eerder huwelijk met voor hij zijn transitie als man maakte.

Het proces ging geleidelijk, maar tegelijkertijd ook snel volgens Katherine, die aangeeft dat ze ook veel onzekerheden ervaarde, in de periode dat Nick besloot om als man door het leven te gaan. Desondanks steunde ze hem bij de keuze en inmiddels zijn ze al 18 maanden gelukkig getrouwd.

Negatieve reacties

Katherine en Nick wonen samen met hun 5 kinderen die allemaal niet beter weten dan dat ze een vader en een moeder hebben. Ook de ouders van Katherine hebben de situatie geaccepteerd. De meeste negatieve reacties komt het stel online tegen. Zo wordt er tegen Nick vaak gezegd dat het onvoorstelbaar is dat Katherine bij hem is gebleven en dat de samenstelling van hun gezin een vorm van kindermishandeling zou zijn.

Toch putten Nick en Katherine veel kracht en motivatie uit hun verhaal openlijk op social media te delen. Regelmatig krijgen ze van dankbetuigingen van ouders met een kind die een transitie ondergaat. “Je hoeft jezelf niet klein te maken om geliefd te zijn door de juiste persoon.” zegt Nick. “Het is echt houden van als je ook jezelf0, ook al is het voor de ander oncomfortabel.”

Bron & Beeld: Truly

Vrouw gekrenkt nadat ze onbedoeld xxx foto's naar ouders stuurde

Vrouw in paniek nadat ze per ongeluk pikante foto’s naar ouders stuurde

Stewardess onthult bacterie hotspots in een vliegtuig