in

Man die al zeven jaar geen shampoo gebruikt, laat opmerkelijke resultaten zien

resultaten

Een man die al jaren bezig is met een persoonlijk experiment heeft eindelijk de langverwachte resultaten onthuld.

Opmerkelijke resultaten

De man die op YouTube de naam Garden of Aidan draagt, deelde met zijn 14,8k abonnees precies wat hij aan zijn haar overhield na zeven jaar geen shampoo te hebben gebruikt. De opmerkelijke resultaten hebben het internet met verstomming geslagen, velen waren totaal ongeloof over het uiteindelijke resultaat. Kijk maar: De YouTube-video is getiteld: “7 years no shampoo results,” en werd voor het eerst geüpload naar het platform in januari van dit jaar. De beschrijving luidt: “7 jaar zonder shampoo, hoe heeft het mijn hoofdhuid en haar beïnvloed?”

In de drie minuten durende clip vertelt Aidan de kijkers dat hij eindelijk ‘de langverwachte hoofdhuidupdate over de levensstijl zonder shampoo’ gaat geven. “Vanaf vandaag is het meer dan zes jaar geleden dat we shampoo hebben gebruikt,” ging hij verder, “zonder conditioner en we gaan gewoon de gezondheid van de hoofdhuid en het haar controleren.” Vervolgens nam hij een filmpje op dat liet zien hoe zijn hoofdhuid eruitzag toen hij nog regelmatig antiroosshampoo gebruikte. Zijn hoofdhuid bleek behoorlijk ontstoken en geïrriteerd te zijn met overal droge, schilferige plekken. Aidan ging verder: “Zoals je kunt zien, hadden we een behoorlijk groteske schilferplaag op mijn hoofdhuid. Ik moest dat probleem natuurlijk snel oplossen. “En de oplossing die ik koos was om helemaal te stoppen met shampoo.” En dat is precies wat hij deed.

Kwaliteit

“Ik had goede resultaten,” onthulde de YouTuber. “De schilfers verdwenen vrij snel.” Toen zijn haar weer aangroeide nadat het destijds geschoren was, was het ‘eigenlijk gezonder en van betere kwaliteit dan voorheen’ toen Aidan shampoo gebruikte. Hij legde uit: “Sindsdien ben ik helemaal niet meer teruggegaan naar shampoo en het is al meer dan zes jaar, zoals ik al zei, en de haarkwaliteit is niet verminderd. “In feite, ik bedoel, ik koester me in de glorie van deze haarkwaliteit, want ik heb ook een vrij ongerepte hoofdhuid – absoluut geen schilfers.” Volgens Aidans huidige routine wast hij zijn haar ‘één keer per week’ met ‘koud water’ en hij geeft toe dat dit ‘perfect werkt’.

Voor iedereen die zich zorgen maakt dat zijn haar vet wordt als hij stopt met schuimen, vertelt Aidan: “Dat is een probleem dat het gebruik van shampoo eigenlijk voor zichzelf heeft gecreëerd. “Want als je shampoo gebruikt, verwijder je de natuurlijke oliën die je hoofdhuid produceert, talg genaamd, en ter compensatie produceert je hoofdhuid meer talg.” Aidan concludeerde: “Ik raad je zeker aan om dit eens te proberen [en] ermee door te gaan. “Ik weet niet precies hoe lang het duurt voordat het vet verdwijnt, maar het is het proberen waard.”

Bron: Ladbible

verantwoordelijkheden

Vader wordt beschimpt voor het ‘ontlopen van zijn verantwoordelijkheden

uur

Man die 264 uur lang niet sliep, had nog jaren last van verwoestende effecten