in

Werelds beroemdste ‘schatjes jager’ besteedde meer dan € 454770.00 om haarscherp eruit te zien

Werelds beroemdste 'schatjesjager' besteedde meer dan € 454770.00 om haarscherp eruit te zien
Afbeelding: Screenshot YouTube.com

De werelds beroemdste ‘schatjes jager’ heeft meer dan € 454770.00 besteedt om er haarscherp eruit te zien. Het is een bekend gegeven dat ‘schatjesjagers’ haarscherp eruit moeten zien voor hun schatjes. Dit moet natuurlijk, omdat ze anders niet worden opgemerkt. Opgemerkt is een gouden regel wanneer je schatjes wil najagen. Deze ‘schatjesjager’ was in ieder geval meer dan ooit op de hoogte van deze gouden regel.

Wereld beroemdste schatjes jager

Deze werelds beroemdste schatjes jager heet Nina Peterson. Door te daten met mannen die in het geld zwommen, kon ze zich een lux leven permitteren. Daarnaast heeft ze ook een succesvolle carrière kunnen evenaren en extreme rijkdom kunnen genereren. Momenteel richt ze zich op het begeleiden van vrouwen die in haar voetsporen willen treden. De begeleiding doet ze door middel van coaching. Nina heeft veel geld uitgegeven om haar uiterlijk scherp te houden. Zo ging ze al op 16-jarige leeftijd onder het mes om haar borsten te vergroten. De operatie werd gefinancierd door haar toenmalige ‘sugar daddy’.

Beeld: YouTube kanaal truly

Heeft meer dan € 454770.00 uitgegeven

Alles bij elkaar opgeteld heeft Nina een totaalbedrag van € 454770.00 uitgegeven. Dit bewijst hoe belangrijk ze haar uiterlijk acht. Dit moest ook omdat Nina per slot van rekening de beroemdste ‘schatjesjager’ was. Het leven voor Nina liep niet altijd vlekkeloos en moest ze ook met de nodige obstakels weten om te gaan. Zo had ze te maken met haar ex-man die kwam te overlijden. Nadat haar man is komen te overlijden, is ze niet langer geïnteresseerd in het najagen van schatjes. Dit heeft ze namelijk overgelaten aan jonge dames. Om ze een handje te helpen heeft ze besloten om ze te begeleiden. Jonge meisjes kunnen dus bij haar terecht voor nuttige tips die ze kunnen toepassen.

Bron: YouTube

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun 'fallus' te beoordelen!

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun ‘fallus’ te beoordelen!

kaarsjes

Ober serveert verjaardagstaart met kaarsjes, maar wat er daarna gebeurt is schokkend