in

Schokkende verborgen camerabeelden laat zien wat verpleegster met 94-jarige Alzheimer patiënt doet

Dit is het afschuwelijke moment waarop een hulpverlener een 94-jarige grootmoeder die aan de ziekte van Alzheimer lijdt, leek aan te vallen. De schokkende beelden zijn gemaakt door de dochter van het bejaarde slachtoffer, die een verborgen camera opzette na een tip van een buurvrouw. Het lijkt erop dat de vrouw de grootmoeder met haar voeten duwt, voordat ze opstaat en haar bij haar achterhoofd grijpt.

Bewakingscamera

De vermeende aanval is totaal niet uitgelokt aangezien de vrouw de bejaarde dame lijkt te beledigen en te slaan alvorens haar hoofd in haar handen te schudden. Volgens plaatselijke berichten werd de dochter, Miriam Marino, benaderd door iemand die beweerde dat zij zag dat de bejaarde vrouw werd mishandeld. Mevrouw Marino installeerde een bewakingscamera in haar huis in Buenos Aires, Argentinië, dat ze deelt met haar moeder, en was geschokt door wat die onthulde. Op de beelden is te zien hoe de bejaarde moeder ongeveer 17 minuten lang wordt mishandeld. De familie gaf de video vrij op sociale media om de aandacht te vestigen op de kwestie in een poging om mensen te beschermen tegen misbruik in de toekomst.

Mishandeld

De werknemer, die zich vroeger bezighield met de zorg voor kinderen, werd drie jaar geleden ingehuurd door familieleden van de bejaarde vrouw, volgens de Argentijnse nieuwswebsite Infobae. De publicatie meldde dat de dochter echter niet gelooft dat haar moeder gedurende deze hele tijd mishandeld werd. De familie sprak later met de verzorgster, die hen uitlegde dat ze het moeilijk had met problemen thuis. De 94-jarige was niet in staat om haar familie te informeren over het misbruik omdat ze het zich niet kon herinneren vanwege haar aandoening.

Bron & Beeld: Daily Mail

Hij legde zijn zieke hond in het zwembad en wat daarna gebeurde krijg je tranen van in je ogen

Vaders worden high en geven hun kinderen levensadvies