in

Vrouw onthult: ‘Mijn vriendjes vinden het niet leuk dat ik betaald word om met oudere mannen op een date te gaan’

oudere mannen

Lexi zegt meer dan een miljoen binnengehaald te hebben door op dates te gaan met oudere mannen. Wat zal haar 29-jarige date ervan vinden als ze dit vertelt?

Oudere mannen

De 24 jarige Lexi uit New Jersey verhuisde naar LA om ‘zichzelf te vinden’. Inmiddels heeft zij meer dan een miljoen Amerikaanse dollars verdiend als sugar baby en vraagt zij rond de 450 euro per date. Los van het geld krijgt zij daarnaast ook dure cadeau’s zoals Chanel, Dior en Lious Vuittons tassen. Ook zegt Lexi vaak op tripjes en op vakantie te gaan met haar dates, naar exotische bestemmingen zoals Punta Cana en binnenkort zelfs naar Aruba.

Het duurste wat zij ooit heeft gekregen was een borstvergroting van een van haar sugar daddies. Een nadeel van haar beroepskeuze is volgens Lexi de mentale beproevingen en vermoeidheid. Ze zegt haar dates ook niet altijd even leuk te vinden. Normaal gesproken zijn Lexi’s dates een stuk ouder dan haar, maar onlangs ging zij op date met de 29-jarige Nick, en was nerveus over wat hij van haar lifestyle zou vinden en haar zou accepteren.

Verbieden

Lexi, die ook parttime actrice is, heeft in het verleden 2 relaties gehad, maar zegt het daten als sugar baby lastig te vinden omdat men vaak veel vooroordelen heeft, of haar vriendje haar uiteindelijk verbieden om op dates met sugar daddies te gaan.

Haar ideale man moet lang zijn, donkere ogen en haar, atletisch zijn en een goed gevoel voor humor hebben. Nick is Italiaans en is hondentrainer, en net als Lexi acteur en de twee delen een liefde voor honden wat mogelijk het thema van een tweede date zal zijn. Achteraf vond Lexi de date goed gaan en voelt zelf een band met Nick. Een groot pluspunt is dat hij haar accepteert maar vraagt zich af of dit oprecht is en zo zal blijven.

Of de twee elkaar vaker hebben gezien en of Lexi inmiddels haar ideale man gevonden heeft die haar leven als sugar baby volledig accepteert is niet duidelijk.

Bron: YouTube

glas

Getrouwde man die dronken was, heeft al drie dagen een glas in zijn kont

verleden

Deze sprekende pop heeft een zeer duister verleden