in

Serveerster in schok: ‘Ontvangt een tip van € 2063.05!’

Serveerster in schok: 'Ontvangt een tip van € 2063.05!'
Beeld: YouTube @ KAKE News

Een serveerster is in schok geraakt toen ze een tip ontving van € 2063.05. Laten we wel wezen, serveerster ontvangen soms veel geld aan tips, maar dit bedrag is wel aan de hoge kant. Dat de serveerster in schok geraakt is, is dus helemaal te begrijpen. Het is altijd een mooi moment als serveersters blij worden gemaakt met een vette tip. De dankbaarheid kun je altijd van hun gezicht aflezen en ze zijn oprecht blij ermee.

Schok moment voor de serveerster

Voor de serveerster in Kansas was het een onverwachte verrassing toen ze tijdens de kerstperiode aan het werk was. Dit was namelijk de grootste fooi van haar leven die ze had gekregen. Om precies te zijn was dit meer dan € 2.000. Tayler Sullivan, die bij Delano’s Diner in Wichita werkt, bediende onlangs een tafel van 22 mensen, toen haar dienst een ongelooflijke wending nam. Toen de groep moest afrekenen, vertelden ze haar dat ze samen zouden afrekenen. Voor die iemand die achter de kassa staat is dit natuurlijk altijd handig. Maar het goede nieuws hield daar niet op, want de tafel onthulde ook dat ze een feestelijk geschenk zouden doorgeven zodat Sullivan kon ‘genieten‘ van haar kerst.

Beeld: YouTube @ KAKE News

Een gouden tip van € 2063.05!

Nadat iedereen een bijdrage van € 93.77 had gezet, gaf de groep haar uiteindelijk een ongelooflijke fooi van € 2063.05. Tegen KAKE News zei ze: “Het was tijd voor hen om te betalen en ik vroeg hoe ze zouden afrekenen en ze zeiden dat ze het gezamenlijk zouden doen.” “Toen bracht ik de cheque over en ze begonnen allemaal hun telefoons tevoorschijn te halen … en ze haalden een grote hoeveelheid geld tevoorschijn.” Sullivan herinnerde zich hoe ze haar vertelden dat dit iets is wat de groep elk jaar doet.

Bron: unilad.com

Vrouw zegt dat ze maar een cent uitbetaald kreeg voor zes weken serveren!

Vrouw zegt dat ze maar een cent uitbetaald kreeg voor zes weken serveren!

Vrouw krijgt een baby van pop met wie ze in het huwelijk gestapt is: 'Onveilig seks gehad!'

Vrouw krijgt een baby van pop met wie ze in het huwelijk gestapt is: ‘Onveilig seks gehad!’