in ,

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn € 2.6 miljoen Villa

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn £ 2.2 miljoen Villa
Beeld: YouTube

Een Australische influencer is letterlijk betrapt tijdens het strippen voor de villa van een rijke lui. De actie van het model is op camerabeelden vastgelegd die voor het gebouw zijn geplaatst. De video van kun je hieronder bekijken:

Stoere actie van de influencer

Dit is niet de eerste keer dat Nick McDonald dit meemaakt. Hij is de eigenaar van de  £ 2.2 miljoen herenhuis die zich bevindt in Palm Beach Strip. In feite is het gebouw zo ontworpen dat het bedoeld is om een mooie foto te maken. Het is dus niet raar dat influencers vaker van de gelegenheid gebruik maken om een paar mooie foto’s te schieten. Alhoewel Nick hieraan gewend geraakt is, is hij toch verrast door influencer Holly Cheesman.

In een reactie aan realestate.com.au zei Nick het volgende: “Ik ben vaker thuis aangekomen terwijl er mensen in de inrit bezig zijn foto’s te maken. Hierdoor voelen ze zich altijd verlegen, maar dit keer was het anders. “Ik kwam aan en ze glimlachte naar me toe en vroeg: “Je vindt het toch niet erg als ik hier een paar foto’s schiet?” en ging gewoon door. Later zou Holly de foto’s delen op haar instagram account met als omschrijving: “Het gaat nooit weg, een tekort aan zelfbeheersing”.

https://youtu.be/M8iTJdAM_AA
YouTube @Muški Magazin

Duizenden reacties

Holly’s post heeft inmiddels duizend likes, maar sommige mensen hebben aanstoot genomen eraan. Zo reageerde iemand met “Bedenk je maar eens om foto’s te schieten voor een willekeurig huis.” Maar Nick deelt een andere mening en beschouwd de aandacht die zijn Villa krijgt als een compliment. Op de beelden is het duidelijk te zien dat het exterieur van het gebouw omgeven is door versnipperde groene sierplanten en een uniek zwembad met een glazen bodem. Volgens vastgoed kenner Ed Cherry weet Nick precies wat hij moet doen als het erop aankomt om een mooie ruimte in te richten.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden

Passagiers voor de tweede keer vast in snikhete stilstaande Thalys