in

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!
Beeld: dailymail.co.uk & YouTube @ Mel Santa Rita

Een dronken dame heeft met een fles desperado op het hoofd van een slachtoffer geslagen. Als dat niet genoeg was schopte ze een tweede dame tegen de grond. Als je alles zo moet lezen, dan is er niets anders te denken dan dat ze te diep in het glaasje heeft gekeken.

Dronken dame gaat te keer

Leah Guy vocht met twee andere dames in het stadscentrum van Birmingham op de hellende loopbrug die naar beneden leidt vanaf New Street Station en Grand Central op Stephenson Place. Ze bekende dat ze de bewuste avond zwaar had gedronken en verontschuldigde zich bij de ‘werkelijk onschuldige’ slachtoffers, die beiden gewond en geschokt waren. Mevrouw Guy van Eathorpe Close, Shard End, bekende de twee slachtoffers te hebben aangevallen. Op 26 januari is ze door de Birmingham Magistrates’ Court veroordeeld tot 16 weken gevangenisstraf, 12 maanden schorsing en het betalen van schadevergoeding aan de slachtoffers.

Beeld: Pexels

Een fles Desperado op het hoofd

Zoals eerder aangegeven heeft ze een van de dame met een fles Desperado op haar hoofd geslagen. De tweede die wilde helpen, heeft ze tegen de grond getrapt. Rechter David Wain beschreef haar gedrag als ‘verschrikkelijk’, maar had medelijden met haar vanwege haar moeilijke achtergrond. Aanklager Alinah Iqbal zei dat Guy de eerste vrouw aanviel en ‘haar op het hoofd sloeg met een Desperados-fles’ en daarna richtte ze zich op de tweede vrouw die ze ‘op de grond schopte en bleef aanvallen’. In een verklaring zei een van de slachtoffers: ‘Ik voel me niet meer veilig. Ik ging uit met familie om mezelf te vermaken.’ Het andere slachtoffer zei: ‘Ik voel me ongemakkelijk bij het verlaten van mijn huis. Geen idee waarom dit is gebeurd. Deed niets verkeerd. Ik had niet verwacht dat mij iets zou overkomen. Ik ging alleen naar het stadscentrum om me te amuseren.’

Bron: dailymail.co.uk

Moeder spoort dochter op Roblox op om boodschap door te geven: ‘Haal de lasagne uit de vriezer’

Tatoeages in gezicht

Man onthult: ‘Ik werd afgewezen tijdens sollicitaties om de tatoeages in mijn gezicht’