in

Vrouw die veel jonger wordt ingeschat deelt haar geheim voor een jeugdiger uiterlijk

uiterlijk
Beeld: TikTok

Joan Woodhouse, die bekend is op het internet vanwege haar verrassend jeugdige voorkomen, maakte iedereen verbaasde toen ze haar werkelijke leeftijd openbaarde.

Jeugdiger uiterlijk

Dagelijks deelt Joan video’s op sociale media, en velen geloofden initieel dat ze veel jonger was dan ze in werkelijkheid is. Haar online aanwezigheid leidde tot schattingen dat ze ergens tussen de 60 en 70 jaar oud was. Maar toen ze onthulde dat ze daadwerkelijk in 1930 geboren was en meer dan 90 jaar oud is, was dat voor velen een schok.

Opvallend is dat haar uiterlijk haar werkelijke leeftijd niet weerspiegelt. Ondanks haar 92 jaar lijkt ze nauwelijks de 60 te zijn gepasseerd. Joan wilde graag haar geheim voor eeuwige jeugdigheid met de wereld delen, en ze beweert dat hiervoor geen dure behandelingen nodig zijn, alleen consistente verzorging.

@joansumner1930 I am almost 92 years old and proud 😘 #91 #duetme #grandmasoftiktok #car ♬ original sound – 🌻Heidi🌻

Kostbare schoonheidsbehandelingen ondergaan

Joan heeft nooit kostbare schoonheidsbehandelingen ondergaan. Ze heeft altijd eenvoudige crèmes uit de supermarkt gebruikt, maar één crème in het bijzonder heeft haar leven compleet veranderd en haar jeugdige uitstraling behouden.

“Toen ik 16 was, verscheen er voor het eerst een crème op de markt die nog steeds populair is, en sindsdien heb ik die altijd gebruikt. Het heeft mijn leven veranderd. Het is een product dat voor iedereen toegankelijk is, en je kunt er daadwerkelijk jonger uitzien dan je leeftijd op je identiteitskaart doet vermoeden. Dankzij deze crème zie ik eruit alsof ik 30 jaar jonger ben.”

Hoewel sommigen de bewering als twijfelachtig beschouwen, suggererend dat er mogelijk een samenwerking is met het merk van de betreffende crème, zijn er velen die graag willen geloven dat het waar is. Kan een crème uit de winkel werkelijk beter presteren dan een dure tegenhanger? Als Joan de waarheid spreekt, zou dat wel eens het geval kunnen zijn.

Bron: Curioctopus

solidariteit

Leraar scheert zijn haar als teken van solidariteit met leerling

short

Deze short maakt het mogelijk voor vrouwen om te plassen: “Het is een handige oplossing”