in

Bedrijf biedt € 1000 om elke Fast & Furious film te bekijken

Fast & Furious

Het is zowat de droom van elke filmfan om betaald te worden om films te kijken, en als je een bijzondere fan bent van de Fast & Furious franchise. Dan is vandaag misschien je geluksdag!

Fast & Furious films bekijken

Bijna iedereen heeft van de Fast & Furious films gehoord. Al is het maar dankzij alle ‘niets is sterker dan familie’ memes. Maar een bedrijf wil iemand € 1.000 betalen om ze allemaal te zien. De franchise is een entertainment moloch die erin geslaagd is om van een filmreeks over snel rijdende auto’s een miljardenfranchise te maken, dus ze moeten wel iets goed doen.

De volgende film, Fast X, komt later deze maand in de bioscoop, met Vin Diesel terug als Dominic Toretto en Jason Momoa als schurk. Maar aan al het goede komt een eind: in 2025 gaat de laatste film in première, waarmee de reeks Fast & Furious-films tot een einde komt.

Taak omschrijving van de baan

Je moet aantekeningen maken van alle schade, welke auto op welke manier beschadigd werd, en hoe vaak een voertuig in de loop van een film werd vernield voor elke film in de franchise. Hoewel het optellen van de schade veroorzaakt door auto-ongelukken misschien klinkt als het tegendeel van een goede tijd, is het allemaal voor een goed doel. FinanceBuzz biedt iemand de kans om geld te verdienen als ‘Fast & Furious claims adjuster’, omdat ze wat verzekeringscijfers willen samenstellen voor het ‘roekeloze rijden’ (dat is nogal een understatement) dat we in de films zien.

Ze willen ook weten of Dom Toretto en zijn crew in de loop der jaren meer of minder destructief zijn geworden. Bovendien zijn ze ook bereid om je nog eens € 100 te geven om de kosten van de filmmarathon te dekken, of dat nu is om de films in handen te krijgen of om je snackbudget te financieren. Hoewel je het misschien niet leuk vindt om de films steeds opnieuw te moeten pauzeren om uit te zoeken wat voor schade er aan een auto is toegebracht, zijn er veel ergere manieren om € 1.000 op te strijken.

Bron: Ladbible

dieven

Dieven stelen gympen ter waarde van € 15.000, maar ze waren allemaal voor de rechtervoet

blind date

Vrouw op blind date vraagt zich af: “Wat zal mijn date van mijn borsthaar vinden?”