in

Man ondergaat brute pijnlijke lengtemaat operatie om vijf centimeter langer te worden

operatie
Beeld: Video ladbible

Moses Gibson is van jongs af aan onzeker geweest over zijn gestalte van 1 meter 75 en zei dat hij in zijn datingleven worstelde met ‘heightism’. Na honderdduizenden dollars te hebben uitgegeven aan pijnlijke operaties om zijn lengte te vergroten, streeft de 41-jarige ernaar zijn droomlengte van 1 meter 80 te bereiken. In 2016 voegde Moses middels een operatie drie centimeter aan zijn lengte toe. De ingreep kostte 75.000 dollar (60.376 pond).

Pijnlijke lengtemaat operatie

Na zo’n pijnlijke operatie waarbij hij zijn botten brak en magnetische schroeven moest laten plaatsen, onderging de zakenman vorige maand nog een operatie voor $ 98.000 (£78891), in de hoop zijn gewenste lengte te bereiken. Hij gebruikt ook drie keer per dag een hoogteverlengingsapparaat, dat het bot telkens een millimeter uit elkaar trekt en zijn lichaam uitrekt.

Moses, uit Minneapolis, VS, zei: “Ze geven je krachtige pijnstillers, want er zijn momenten dat het echt pijnlijk is en je moet je er doorheen slaan. “Je gaat naar huis en je hebt een week of twee om wat te genezen voordat je het apparaat krijgt om te beginnen met verlengen.” Hij zei dat hij ‘al op zijn 15e’ merkte dat zijn leeftijdsgenoten om hem heen langer waren, waardoor hij zich ‘ongelukkig’ voelde. Na zijn eerste operatie begon Moses zich echter zelfverzekerder te voelen.

Minder bezorgd

“Na de eerste operatie werd ik minder aarzelend en minder bezorgd over het resultaat als ik met vrouwen sprak. Ik heb nu een vriendin. “Ik begon korte broeken te dragen en full body foto’s te maken, wat ik vroeger nooit deed. “Het is gek dat niemand zich zo zou moeten voelen.” Hij vervolgde: “Het gaat over mij als persoon en de manier waarop ik naar mezelf kijk. In mijn gedachten, als ik klaar ben met dit deel, kan ik gewoon vrij zijn. “Dan geef ik niet meer om mijn lengte. Ik zal tevreden zijn met wat ik heb. “Er zullen altijd mensen zijn die langer zijn, maar het zal iets zijn waar ik niet meer aan denk.”

Moses zei dat het ‘gewoon zijn droom was geweest om dat [dat soort opmerkingen] te laten verdwijnen’. “Mensen die zeiden ‘je bent klein’, zien het gewoon niet meer. Ook al weten ze niet dat er een verschil is, ze vragen of ik heb getraind”, voegde hij eraan toe. “Ik zou iedereen die dit wil aanraden om ervoor te gaan, het is het zeker waard. “Ik wil het zeker bekendmaken en als het andere mensen kan helpen, dan is dat maar zo, daar ben ik blij om.” De NHS zegt dat deze beenverlenging, bekend als distractie, een optie kan zijn als je bijzonder korte benen hebt. Ze waarschuwen echter dat deze langdurige operatie complicaties kan opleveren, zoals slechte botvorming, breuken en infecties, en daarom wordt ze niet aanbevolen.

Bron: Ladbible

weigert te douchen

Man onthult: “Mijn vrouw is gynaecoloog en ze weigert te douchen voor ze naar bed gaat”

poseren voor het raam

Verleidelijke dame poseert sensueel voor het raam, terwijl haar overbuurman van het uitzicht geniet!