in

Eerste trailer van horrorfilm Winnie de Poeh zal je jeugd verpesten

Beeld: YouTube @ Rotten Tomatoes Trailer

De eerste trailer van de horror film Winnie de Poeh is uit. En het gaat wel om beelden die hemelsbreed verschillende van de vriendelijke Disney beer. Wat het nog mooier maakt, is dat kijkers een beer krijgen te zien die op wraak uit is.

Horrorfilm Winnie de Poeh

Ja! je hoort het goed, ieders favoriete beer heeft het 100 Acre Wood verlaten voor een uitstapje naar het horrorgenre. En uitgerekend hij heeft een gestoorde schurkenrol in de nieuwste onafhankelijke film van regisseur Rhys Frake-Waterfield. “De geliefde jeugdpersonages zijn in de steek gelaten door Christopher Robin en zijn wild geworden”: dit is wat je uit de trailer van de film zal halen. Het begint met een volwassen Christopher Robin die zijn toekomstige vrouw naar de bossen brengt waar hij zijn jeugd doorbracht. Hij vertelt haar dat ze de eerste persoon is die hij daar ooit heeft meegenomen. Christopher haalt zijn vrienden erbij, in de overtuiging dat zijn ‘vrienden van vele jaren’ ergens ‘daarbuiten’ zijn. Maar bepaalde zaken zijn drastisch veranderd en niet in de positieve sfeer.

Je jeugd verpesten

Nadat Mary een schedel en Iejoor’s graf heeft geklokt, smeekt ze Christopher om het plek te verlaten. Maar Christopher is er heilig van overtuigd dat hij zijn vrienden moet vinden en gaat door met zijn zoektocht. Al snel blijkt dat Christopher een verkeerde keus gemaakt heeft. Wat er daarna gebeurt is dat Winnie de Poeh alleen maar voor chaos zorgt. Winnie de Poeh is helemaal veranderd en terroriseert een paar vriendinnen in een afgelegen huis in het bos. Maar Winnie wil bloed zien: Hij hakt het hoofd van iemand af. Ben je benieuwd hoe de film eindigt? Dan is het goed om nu al de releasedatum in de gaten te houden!

Bron: ladbible

Beeld: YouTube @ Rotten Tomatoes Trailer

Onderzoek wijst uit: het is beter om uit te slapen dan om ’s ochtends te gaan hardlopen

Man doodsbang na vondst van ‘grootste spin in zijn huis