in

Maak kennis met deze extreme bloedmooie moeders!

Maak kennis met de extreem heetste moeders!
Beeld: YouTube @ Truly

Moeders hebben het in de meeste gevallen druk met het gezin. Soms is het zelfs zo dat ze door de drukte helemaal geen tijd hebben voor zichzelf. Ze komen niet aan toe om iets te doen aan hun uiterlijk, alleen omdat ze het belang van hun gezin voorop stellen. Toch zijn er moeders waarvan je niet zou denken dat ze ten eerste moeder zijn en ten tweede hoe het komt dat ze zo extreem bloedmooi zijn.

Extreem heetste moeders

De video die op YouTube is geplaatst is, laat je kennis maken met de heetste moeders. Er worden namelijk verschillende soorten moeders belicht. De eerste is de ‘plastiek moeder’, de ‘ondernemende moeder’ en de moeder die haar lichaam helemaal bedekt heeft met tattoos. Alhoewel het gaat om verschillende moeders, hebben ze allemaal iets met elkaar gemeen. De gemeenschappelijke deler is dat ze namelijk allemaal ‘sexy’ zijn. Dit merken ze aan verschillende reacties die ze krijgen via sociale media. Daarnaast is het zo dat hun kinderen ook complimenten krijgen van hun vrienden voor het hebben van een hete moeder. Wie naar de video kijkt zal merken dat deze moeders inderdaad bloedmooi zijn.

YouTube @Truly

Het geheim

Deze moeders worden niet voor niets de heetste moeders genoemd. Zo heeft de ‘plastiek moeder’ verschillende ingrepen gedaan om haar perfecte look te krijgen. Een van de ingrepen was een neuscorrectie en behandeling om haar tanden spierwit te krijgen. De ‘ondernemende moeder’ heeft gigantische borsten en helpt vrouwen om hun borsten te laten vergroten. De moeder die haar lichaam helemaal bedekt heeft met tattoos, beschrijft zichzelf als de moderne Harley Quin. Aan de moeder werd de vraag gesteld als het zwaar is om te zijn zoals ze is. Hierop gaf ze als antwoord dat het nog zwaarder is om niet zichzelf te zijn. Wat wel gezegd mag worden is dat deze heetste mama’s van zelfverzekerdheid uitpuilen.

Bron: YouTube

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag

Deze man vertelt openhartig zijn verhaal van zijn transitie van vrouw naar man