in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt
Beeld: Instagram @aleksandrajasmin

Tegenwoordig zien wij vaak berichten van mensen die enorm verslaafd zijn aan tatoeages. En deze vrouw behoort ook onder deze categorie. Aleksandra Jasmin raakte als kind verslaafd door tattoos. Duizenden dollars later zit zij nu zelf voor 99% onder de inkt.

Dure obsessie

Tien jaar geleden zette de Finse Aleksandra haar eerste tatoeage en kan er sindsdien geen genoeg van krijgen. Van spijt wilt Aleksandra niets weten: ze heeft inmiddels zelfs haar gezicht, inclusief lippen bedekt en is niet van plan te stoppen. Het is overigens geen goedkope obsessie: in totaal heeft de moeder van drie, al ruim 45.000 dollar uitgegeven aan de plaatjes die nu 1 geheel vormen op haar lichaam.

Zelfvertrouwen

Jasmin, die zelf ook tatoeëerder is, krijgt veel lof om haar bijzondere voorkomen. Zo wordt zij ‘een wandelend kunstwerk’ genoemd en heeft zij op social media duizenden volgers. Zelf zegt zij vroeger met weinig zelfvertrouwen te maken gehad te hebben en wilt nu graag anderen inspireren door hen eraan te herinneren dat zij ook mooi zijn.” Ik voel mij meer mezelf als ik zelf kan kiezen welke kleur mijn huid heeft.” aldus Aleksandra.

Bron: Sgxl.nl

Beeld: Instagram @aleksandrajasmin

Liefde kent geen grenzen: ‘Onze vrouwen worden voor kinderen aangezien’

Dit is de werelds sterkste familie!

Dit is de sterkste familie ter wereld!