in

Moeder neemt wraak op 11-jarige zoon en saboteert stapelbed

Een moeder nam wraak op haar 11-jarige zoon nadat hij haar in de maling had genomen, door stiekem de latten van zijn stapelbed weg te halen.

Ondeugende grap

Abigayle Gibbs (30) was het slachtoffer van een ondeugende grap van haar zoon Billy, toen hij haar stoel onder haar vandaan trok op een verjaardagsfeestje. Ze nam wraak door de bodem van zijn bed te verwijderen en het matras terug te plaatsen. Vervolgens zette ze een camera op om het moment van zijn val vast te leggen. De moeder uit Hertfordshire, zei dat Billy haar al zijn hele leven in de maling neemt: “Soms is het een ei op het hoofd, soms stopt hij koekjes in mijn Red Bull.” Abigayle zei dat ze geschokt was toen Billy haar stoel wegtrok. “Ik realiseerde me pas wat er was gebeurd toen ik op de grond lag en mijn zus begon te filmen”, zei ze.

Wraak

Abigayle bedacht een plan om Billy terug te pakken. “Hij ging naar boven en vroeg waarom er een camera in zijn kamer was”, zei ze. “Ik vertelde hem dat het kwam omdat hij te veel op zijn telefoon zat en ik hem wilde in de gaten houden.” Uiteraard vond Billy dit niet leuk, maar hij kwam gauw achter de echte reden van de camera. Toen hij op zijn bed sprong en er doorheen viel, hoorde ik hem roepen “dus daar was de camera voor!” volgens Abigayle. Billy heeft zijn moeder al verteld dat hij van plan is haar terug te pakken: iets waar ze al op zit te wachten.

Bron: SWNS

De Japanse Rapunzel heeft haar al 17 jaar niet geknipt!

Sabrina heeft meer dan 50 plastische operaties ondergaan...: Ze wil 's werelds grootste zitkussen

Sabrina heeft meer dan 50 plastische operaties ondergaan…: Ze wil ’s werelds grootste zitkussen