in

Man bedekt zijn gezicht helemaal met tattoos: ‘Het geeft zijn zelfverzekerdheid een boost!’

Man bedekt zijn gezicht helemaal met tattoos: 'Het geeft zijn zelfverzekerdheid een boost!'
Beeld: YouTube @truly

Een man heeft zijn gezicht helemaal bedekt met tattoos. Dit heeft hij gedaan omdat het zijn zelfverzekerdheid een boost geeft. Iedereen heeft de vrijheid om te doen waarin hij of zij zin in heeft. Deze muzikant vindt het in ieder geval nuttig om zijn gezicht helemaal met tattoos te bedekken. Ervan uitgaande dat deze tattoo voor de rest van zijn leven op zijn gezicht blijven, is het best wel een stoere actie.

Bedekt zijn gezicht helemaal met tattoos

De hobby’s van de man is het maken van muziek. Hij vindt dat tattoos een belangrijke rol gespeeld heeft in het carrière van verschillende populaire artiesten. Naar eigen zeggen van de man heeft tattoos geholpen om zijn ware identiteit te vinden. De man, die naar de naam Crewsont luistert, zegt dat op het moment dat hij zijn eerste tattoo had aangebracht hij meteen verslaafd raakte. Zijn eerste tattoo was dus de aanleiding om nog meerdere aan te brengen. Het resultaat is dat hij zijn heel gezicht met tattoos bedekt heeft. Crewsont had de gelegenheid om een dame te spreken. Om precies te zijn was dit een ‘blind date’. Samen met zijn blind date hebben ze een luchtig gesprek kunnen hebben.

Beeld: YouTube @ Truly

Geeft zijn zelfverzekerdheid een boost

Zoals eerder aangegeven had Crewsont een gesprek met een dame. Suheli is de dame met wie hij een afspraak had. Suheli was niet echt geïnteresseerd in een liefdesrelatie, maar was wel open om in contact te blijven. Verder gaf ze aan dat ze altijd een drankje met Crewsont zou pakken als hij dat zou willen. Crewsont zei dat hij over straat verschillende reacties krijgt van mensen die zijn tattoos ziet. Sommige mensen doen normaal, terwijl anderen hem vol verbazing aankijken. In ieder geval vindt Crewsont de tattoos leuk en het maakt hem tot een zelfverzekerde man.

Bron: YouTube

botten breken

‘Gevouwen man’ kan voor het eerst in 28 jaar weer staan na het breken van zijn botten.

sexy oma

Vrouw trekt zich niets van haters aan: ‘Ik ben een sexy oma die graag piercings en tatoeages zet!’