in

Maak kennis met de punk activist: ‘Iedereen denkt dat hij de duivel is!’

Ontmoet de punk activist: 'Iedereen denkt dat hij de duivel is!'
Beeld: YouTube @Truly

Dit is het verhaal van de punk activist. Alhoewel hij de zich voordoet als een punk activist, denkt iedereen dat hij de duivel is. In de volgende alinea’s zal duidelijker worden waarom men dat denkt. Het is in ieder geval goed om in acht te houden wie een activist eigenlijk is. Een activist is iemand die zich actief inzet voor een bepaalde zaak of kwestie, vaak met als doel om verandering te bewerkstelligen of bewustzijn te creëren over een bepaald onderwerp.

De Punk activist

De punk activist heeft een aparte uitstraling. In ieder geval alles wat een punk uitstraalt heeft de man in zich. Je kunt hierbij denken aan verschillende tattoos over zijn gehele lichaam. Daarnaast heeft hij ook verschillende ringen aan zijn handen aan. Als dat nog niet genoeg is, heeft hij ook in zijn gezicht verschillende metalen ringen aangebracht. Zo heeft zij ook een metalen neusring aan. In zijn gezicht heeft hij ook verschillende tattoos in zijn gezicht. De punk activist gelooft in verschillende grondslagen. In de volgende alinea meer over waarin hij gelooft.

Beeld: YouTube @ Truly

Iedereen denkt dat hij de duivel is

Zoals eerder aangegeven gelooft deze activist in bepaalde grondslagen. Zo is hij geen voorstander van de overheid of overheidssystemen. Als hij over straat loopt, dan zijn er verschillende mensen die hem met rare blikken aankijken. In plaats van de indruk te krijgen dat hij de punk activist is, krijgen mensen de indruk dat hij de vertegenwoordiger van de duivel is. Dit is vooral om het feit omdat hij een bepaalde uitstraling geeft. Naar eigen zeggen van de punk activist moest hij van woonplaats veranderen. Hij is namelijk verhuisd van Brazilië naar het Verenigd Koninkrijk. In Brazilië kon hij namelijk niet vrij bewegen. Gelukkig kan hij nu waar hij is dat wel doen.

Bron: YouTube

lift

Dit zie je alleen in films: Man op ziekenhuisbed raakt vast in lift

Baby groeit explosief: 'Hij is pas 2, maar kan kleding van 4-jarige broer dragen!'

Baby groeit explosief: ‘Hij is pas 2, maar kan kleding van zijn 4-jarige broer dragen!’