in

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: ‘Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!’

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: 'Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!'
Beeld: TikTok @peek.xo

Een parachutespringer heeft een adembenemende video van haar mislukte sprong gedeeld. Zij heeft aangegeven dat ze haarzelf belachelijk gemaakt heeft. Jezelf drijven tot het uiterste heeft iedereen min of meer. Deze vrouw wilde dit doen door mee te doen aan parachutespringen. Het moment wilde ze graag laten vastleggen, maar achteraf bleek het geen goed idee te zijn. Ze is namelijk op een heel ongemakkelijke manier vastgelegd.

Adembenemende video van mislukte sprong

Ze had liever gehoopt dat ze een sprong deed zonder dat het werd vastgelegd. De dame, die voor de foto betaalde, was heel erg geschokt toen ze deze zag. Het was namelijk een beschamende foto. Ze besloot om de foto met haar TikTok volgers te delen. Dat het op een opmerkelijke foto ging bleek toen haar video meer dan 8.2 miljoen kijkers in drie dagen tijd had. “Ik heb mezelf zo gemeen behandeld”, zei TikTok-contentmaker en opkomende socialemediaster Keep Chambers in de ondertiteling bij de video van haar mislukte lucht fotoshoot. Chambers zei dat ze besloten had om voor de peperdure parachutespringen opname te laten betalen, omdat ze dacht dat het haar een stoere look zou geven. Maar uiteindelijk was het alles behalve stoer.

@peek.xo

I did myself so dirty 🤧

♬ original sound – phonographicmaterial

Zichzelf belachelijk gemaakt

De hilarische clip begint met de brunette durfal die geschokt kijkt met een vuist voor haar mond. De video gaat vervolgens naar de vernederende foto zelf, die naar verluidt werd genomen direct nadat de instructeur de shoot opende tijdens het springen. In de video is Chambers te zien met haar armen en benen vooruitstekend en een geschokte uitdrukking op haar gezicht gepleisterd, net als een van de dodelijke voorafschaduwing van foto’s uit de klassieke rampenfilm ‘Final Destination’. Als dat niet erg genoeg was, is de foto zodanig vastgelegd dat het erop lijkt dat ze geen bovenkleding aan heeft.

Bron: Dailymail

Beeld: TikTok @peek.xo

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte